Provedite Valentinovo s obitelji

Valentinovo nije samo blagdan zaljubljenih, nego je i blagdan ljubavi prema svojoj obitelji i prijateljima. Bilo da je vaša obitelj mala ili velika, jesu li članovi mladi ili stariji možete za Valentinovo napraviti specijalnu proslavu.

Valentinovo nije samo blagdan zaljubljenih, nego je i blagdan ljubavi prema svojoj obitelji i prijateljima. Bilo da je vaša obitelj mala ili velika, jesu li članovi mladi ili stariji možete za Valentinovo napraviti specijalnu proslavu za vaše voljene, poželjevši im sve najbolje u daljnjem životu.

Obitelj-i-Valentinovo

Izradite čestitke
Okupite svoju obitelj te skupa radite čestitke za prijatelje, rodbinu. Čak i najmlađi mogu sudjelovati u izradi. Sve što vam treba su papir, škare, tkanina, ljepilo, olovke, bojice, naljepnice i slično. Sigurno ćete izmamiti osmjeh na lice osobi kojoj poklonite, jer nije sve u skupim poklonima.

Napravite večeru povodom Valentinova
Pripremite večeru tako da sve asocira na Valentinovo, možete jaja obojiti u ružičasto ili crveno, ispeći kolačiće u obliku srca. Dodajte jagode kako bi dekorirali tanjur s obrokom.

Napravite igru
Sa svojom obitelji napravite zanimljivu igru. Napišite na papirić neke poznate ljubavne parove, bilo trenutno aktualne ili iz prošlosti. Ispisane papiriće zalijepite na čelo i pogađajte o kome se radi. To će svakako vrijeme vašeg obiteljskog druženja učiniti kvalitetnijim.

Pričajte priče
Bilo da su vaša djeca tinejdžeri ili da su još osnovnoškolci, možete im ispričati neke od najljepših ljubavnih priča ili pak vaše romantične priče. Ali ih svakako podsjetite da i ako se razočaraju na ovaj dan, da ćete ih vi uvijek voljeti i biti tu za njih.

Komentari