Stella McCartney nova kolekcija cipela

Stella McCartney je stvorila kolekciju cipela koje su moderne i sportske, ali ipak elegantne.

Stella McCartney je u svojoj novoj kolekciji pokušala spojiti jednostavan i casual stil koji vam daje mladenački izgled. Vrlo jednostavan i casual izgled, Stella McCartney proljeće 2010 kolekcija cipela je uspjela iznenaditi, jer je neobičan. U vrijeme kada se većina kreatora odlučila za visoka pete i platforme, Stella McCartney odlučila se za potpuno jednostavan casual stil.

Elegantne sandalestella mccartney cipele

Raznolikost je dobrodošli u modi i stilu, i Stella McCartney proljeće 2010 cipelama kolekcija nudi alternativu za elegantne visoke pete. Udoban izgled cipele stil je dobio uglavnom od pluta koji se isključivo koristio u novoj kolekciji. Uz sportski izgled i jednostavan stil ova kolekcija cipela čini savršen spoj za casual dan.

Stella Mccartney proljeće 2010Sandale

Za „razbijanje“ jednostavnosti Stela se poslužila žutom bojom. Jednostavnost nužno ne znači dosadno, Stella je pokušala naglasiti tu činjenicu. Ako volite casual odjeća, ali i dalje želite imati i mladenački casual chic stila, svakako jedan od izbora može biti nova kolekcija Stelle McCartney za proljeće 2010.

SandaleModerne sandale

Komentari