Valentino nova kolekcija cipela za proljeće/ljeto 2010.

Valentino je "važno" ime u modnoj industriji i njegova kolekcija proljeće/ljeto 2010. je ponovni dokaz Valentinove...

Valentino je "važno" ime u modnoj industriji i njegova kolekcija proljeće/ljeto 2010. je ponovni dokaz Valentinove visoke mode i stila. Valentino je svojom novom kolekcijom cipela ponovno uspio privući pažnju nježnijeg spola, kolekcija odiše ženstvenošću.

Valentino 2010 obućaValentino 2010

Dizajneri Maria Grazia Chiuri i Pier Paolo Piccioli koji su radili na novoj Valentinovoj kolekciji dizajnirali su obuću sa futurističkim naglaskom. Vrlo je važno za potpun dojam da su cipele u skladu sa ostatkom odjeće.

Valentino za proljeće 2010Valentino crne cipele

Kolekcija je dizajnirana sa dva osnovna stila i materijala. Oba stila su izrađena da privlače pozornost i upotpunjuju cijelu „sliku“.

Jedan stil je baziran na lijepoj tkanini koja se omata oko noge i dobiva se dojam da je dio odjeće. Tkanina od koje je izrađena cipela je visoko kvalitetan materijal živih boja, te visoke tanke pete.

VAlentino sandale 2010Valentino elegantne sandale

Sandale su dizajnirane u drugom stilu u ovoj kolekciji, izrazito ženstvenog izgleda. Sandale imaju akcent na bojama koje dominiraju ovom kolekcijom, prevladavaju življi tonovi. Sandale pristaju uz casual, kao i za formalne prigode, što ih čini idealnim za svakodnevno nošenje. Kao i dosadašnje kolekcije i ova je svakako vrijedna pozornosti.

Komentari