Frizure sa pletenicama su u trendu

Frizura igra vrlo važnu ulogu kada je u pitanju fizički izgled i sklad s odjećom, tako da frizure sa modnih pista...

Frizura igra vrlo važnu ulogu kada je u pitanju fizički izgled i sklad s odjećom, tako da frizure sa modnih pista postaju sve više i više izvor inspiracije za trendy frizure koje izgledaju atraktivno. Dizajneri su obratili veliki dio pažnje, pa stoga pažljivo biraju detalje uključujući i frizure koje predstavljaju njihovu kolekciju u najboljem svijetlu.

Većina modnih dizajnera bira jednostavni pleteni konjski rep koji izgleda božanstveno i jednostavan je za napravit.

Frizure pletenePletena kosa

Postoje razni stilovi pletene kose u repu koje možete izabrati, ovisno o dužini kose i osobnom ukusu,ali što god da izabrali izgledat će prekrasno. Žene sa srednjom dužinom kose mogu dodati privremene umetke za kosu kojim mogu postići elegantan dugo pleteni rep bez dodatnih oštećenja kose.

Elegantne pletenicePletenice

Budući da svatko ne voli frizuru u obliku konjskog repa i zbog raznovrsnosti koja je ove godine prisutna u svijetu mode, možete odabrati više ženstveniji stil poput pletene punđe ili za zreliji izgled pletenicu preko glave. Koju god da pletenu frizuru izaberete, sigurno ćete donijeti pravu odluku pošto pletene frizure izgledaju atraktivno. Uz malo vještine naučit ćete nekoliko tehnika slaganja kose koje će vam omogućiti da kreirate prekrasne i zanimljive pletenice na vašoj kosi koje će vam uz vašu odjeću savršeno uklapati.

Pletene frizurePletenice od kose

Pronađite inspiraciju u izvrsnom stilu pletene kose u Nathan Jenden, Antonio Berardi, Miu Miu i Jean Paul Gaultier-ovoj kolekciji proljeće/ljeto 2010 jer izgledaju nevjerojatno.
 

Komentari