Moderne bob frizure

Želite promjenu i niste sigurni za koji oblik frizure se odlučiti sa Bob frizurom koja je apsolutni hit ove sezone...

Želite promjenu i niste sigurni za koji oblik frizure se odlučiti sa Bob frizurom koja je apsolutni hit ove sezone sigurno nećete pogriješiti. Bob frizura je postala popularan u 1920-im, no u posljednjih nekoliko desetljeća sve je popularnija među ženama. Razlog velike popularnosti ovog oblika frizure leži u tome što odgovara skoro svakom obliku lica.

Frizura bobBob frizura

Brojne poznate osobe su se odlučile baš za Bob frizuru u proteklih godina. Ovaj oblik frizure jednostavan je za održavanje što je uz današnji tempo života jedna od vrlo bitnih stavki pri odabiru frizure. Ovako rezana kosa naglašava dekoltea, optički izdužuje vrata i svakoj ženi daje posebnu privlačnost.

Bob frizureSeksi bob frizura

Najveća prednost bob frizure je činjenica da žene mogu slobodno eksperimentirati sa širokim rasponom stilova koji najbolje odgovaraju njenom licu. Asimetrični rez daje mnogo mogućnosti u “igranju” sa kosom. Bob je takva frizura da ne može proći nezapaženo.

Bob frizura s pramenovimaPramenovi na bob frizuri

Bob frizura je popularna i moderna, frizura koja savršeno odgovara svakom oblik lica. Također možete eksperimentirati s bojom, kovrčama i slojevitim šišanjem koje će biti jedinstvene baš za vašu frizuru. Bob frizura jednostavno nikad ne izlazi iz mode.

Bob frizura smeđa kosaBob frizura smeđa kosa
Bob frizure 2010Bob frizura za 2010.

Komentari