Frizure s pletenicama

Od pamtivijeka žene pletu svoju kosu u pletenice, a pletenice nikada neće izaći iz mode

Ako ste se pitali kako napraviti modernu i elegantnu frizuru, sve što trebate napraviti jest naučiti nekoliko tehnika pletenja kose. U nastavku možete vidjeti kako napraviti savršenu frizuru s pletenicama za dugu i kratku kosu. Odaberite stil s kojim ćete privlačiti poglede.

Pletenice za dugu kosu

Kruna od pletenica je jedna od najpopularnijih i sofisticiranih frizura s pletenicama. Bilo da ju pletete od tri pramena kose ili pak u riblju kost, kruna će izgledati savršeno i dat će vam jednostavan, a opet jako elegantan izgled. Ako niste vješti u pletenju riblje kosti, uvijek se možete prepustiti vašem frizeru ili prijateljici koja je spretnija s kosom.

Riblju kost također možete isplesti i od dna potiljka glave, te na taj način dobiti mladenačku i modernu frizuru. Sve što vam je potrebno jest malo kreativnosti i volje.

Pletenice za kratku kosu

Francuska pletenica s jedne strane glave je jedna od najlakših frizura koja će vam dati zavidnu dozu glamura. Nakon što ju ispletete kako želite učvrstite ju lakom. Ako pak nemate dovoljno kose za pletenicu, tada ju možete učvrstiti ukosnicama. Ukosnice su vaš najveći saveznik kada radite pletenice jer vam one daju dodatne mogućnosti.

Kao što smo već napomenuli pletenice su bezvremenska frizura koja još od davnina mami poglede i daje ženstven izgled. Budite odvažni, bilo da se radi o običnom danu ili nekoj posebnoj prigodi prepustite se u ruke stručnjaka koji će od vaše kose napraviti pravo malo remek dijelo, jer s pletenicama nikako nećete pogriješiti.

Moderne frizure s pletenicama

Moderne pletenice

pletenice_frizure

Za sve dodatne informacije posjetite Facebook stranicu Cura s albumom

J.B.

Komentari