Zara - nova kolekcija za jesen/zimu 2011.

Već nam polako odmiču ljetni dani, uskoro će svi listovi poprimiti zlatnu boju i vrijeme će zahtijevati toplu i ugodnu odjeću . Svi modni brendovi su već pripremili svoje nove kolekcije za nadolazeće hladno i kišovito vrijeme.

Već nam polako odmiču ljetni dani, uskoro će svi listovi poprimiti zlatnu boju i vrijeme će zahtijevati toplu i ugodnu odjeću. Svi modni brendovi su već pripremili svoje nove kolekcije za nadolazeće hladno i kišovito vrijeme. Najnoviju kolekcija Zare za jesen/zimu 2011. predstavljaju nam modeli Hailey Clauson i Stella Tennant.

Stella Tennant Zara

Ova kolekcija je izrađena s ciljem da naglasi ženstvenost i da pokaže da žena i kad ima više slojeva odjeće može biti ženstvena. Španjolski brand Zara u svojoj novoj kolekciji za nadolazeću jesen izradio je atraktivne modele: pletene veste, haljine, jakne, baloneri, kaputi i razni predmeti od trapera.

Stella Tennant Zara haljina

Unošenjem nekoliko modernih i stilski lijepih komada odjeće iz Zarnine nove kolekcije lakše ćete prebroditi tmurne nadolazeće dane. Slojevito odijevanje osim što lijepo izgleda ono je i praktično za prijelazni hladni period. Na primjer, možete staviti baloner preko kardigana ili ugodan pulover preko traper košulje.

Zara 2011

Ove sezone su moderni kaputi jarkih boja, crveni kaput, učinit će vašu odjevnu kombinaciju upečatljivom.
Ako se odlučite za komade odjeće iz nove Zarine kolekcije sigurno nećete pogriješiti.

Zara baloner

Zara jesen zima 2011

Zara kaputi

Zara odjeca

Zara za jesen 2011

Zara zima 2011

Izvor slika: Zara
 

Komentari