Nova kolekciaj H&M za jesen/zimu 2011.

Nikako ne možete pogriješiti ako se odlučite za komad odjeće iz nove H&M kolekcije za predstojeću sezonu. Veliki švedski modni div donosi nam predivnu kolekciju.

Nikako ne možete pogriješiti ako se odlučite za komad odjeće iz nove H&M kolekcije za predstojeću sezonu. Veliki švedski modni div donosi predivnu kolekciju kojom prevladavaju udobno zrnasto pletenje, sakoi, baloneri, biciklističke jakne, pončo, svečane hlače, suknje i haljine.

 

Odjeća HM

Nova HM kolekcija

Svi klasični komadi odjeće su prilagođeni za jednostavnu a opet elegantnu odjevnu kombinaciju. Model Karlie Kloss izgleda fantastično u kreacijama ovog branda.Ovaj poznati brand zadovoljava sva naša očekivanja, poznati po jednostavnosti, pristupačnoj cijeni, ali opet sofisticiranom stilu kojem su mnoge žene vjerne.

HM odjeća za jesen zimu

HM odjeca za jesen 2011

Govoreći o predstojećoj sezoni, glavna dizajnerica H&M-a Ann-Sofie Johansson je rekla: "Ja sam osobno vrlo sklona ovoj kolekciji jer ju je tako lako nositi, većina dijelova su modni klasici rađeni sa novim siluetama, oblikom ili jednostavno sa novim dizajnom".

HM odjeća

HM nova kolekcija odjece

I doista u kolekciji se pojavljuju neki veliki komadi odjeće koji su jednostavni za odjenuti, te izgledaju jako elegantno. Udobnost, profinjenost, elegancija i jednostavnost su riječi koje opisuju ovu kolekciju. Zavirite u H&M dućane potražite ovu kolekciju i budite spremni za hladnu jesen.

HM nova kolekcija

HM kolekcija 2011

HM jakna

HMhlace

HM-2011

Izvor slika: hm.com

Komentari