Nova kolekcija Gucci za jesen/zimu 2011.

Gucci je poznat u svijetu visoke mode i glamura od daleke 1921. godine, te je kroz godine ostavio važan trag na modnu industriju, a sudeći prema najnovijim kreacijama iz nadolazeće sezone...

Gucci je poznat u svijetu visoke mode i glamura od daleke 1921. godine, te je kroz godine ostavio važan trag na modnu industriju, a sudeći prema najnovijim kreacijama iz nadolazeće sezone, samo potvrđuje da je Gucci-ijev utjecaj na modnu industriju još istog intenziteta. Kolekcija za jesen/zimu 2011. ispunjena je zanimljivim i kreativnim odjevnim komadima koji se mogu kombinirati u svim prigodama.

Gucci-2011

Luksuzni brandovi uvijek postavljaju modne trendove, koje slijedi ostatak modne industrije. Gucci-jeva jesensko/zimska kolekcija je ispunjena zanimljivim modnim predmetima: od toplih pletenih pulovera, resica i krzna koji će sigurno privući pažnju modnih kritičara i pobornica visoke mode.

Gucci haljina

Nova kolekcija ima muške linije, koje naglašavaju žensku eleganciju. Idealna je za poslovne žene koje kombiniraju elegantnu odjeću sa casual stilom koji je izuzetno atraktivan i moderan. Šešir je prisutan u cijeloj kolekciji i daje jedan štih 70-ih. Ova kolekcija kombinira crno bijelu, te želi dokazati da nije nužno da budu žive boje kako bi dobili jedna snažan modni izričaj.

Gucci jesen 2011

Gucci jesen

Gucci kolekcija jesen 2011

Gucci kozna jakna

Gucci nova kolekcija

Gucci odjeca

Gucci odjelo

Gucci pulover

Izvor slika: Gucci

Komentari