Japanke Ipanema za ljeto 2012.

Top model Gisele Bundchen je prije nekoliko godina pokrenula projekt iz kojeg se financirao program zaštite okoliša, projekt je bio baziran na prodaji plastičnih sandala koje su izrađivane u Giseleinom rodnom Brazilu. Od početka projekta prodani su milijuni Ipanema sandala.

Top model Gisele Bundchen je prije nekoliko godina pokrenula projekt iz kojeg se financirao program zaštite okoliša, projekt je bio baziran na prodaji plastičnih sandala koje su izrađivane u Giseleinom rodnom Brazilu. Od početka projekta prodani su milijuni Ipanema japanki.

ipanema-cvjetni-uzorak-2012

ipanema-ljubicaste-japanke

Ove sezone Gisele je dizajnirala četiri modela japanki kojima je inspiraciju pronašla u cvijeću. Cvijeće i ljepota žene inspiracija su za kolekciju sanadala Ipanema za ljeto 2012. Svaki model dostupan je u četiri ili čak šest različitih boja. Prethodnih godina dosta je bila zastupljena smeđa i zlatna, dok je ove godine uz zlatnu i smeđu dodane još narančasta, tirkizna i boja fuksije.

ipanema-gisele-bundchen-zlatne-za-2012ipanema-tirkizne-japanke

 

Unatoč jednostavnom dizajnu ove godine poseban dojam ostavljaju upravo reljefni cvjetići, što izdiže ukupan dojam sandalice. Ipanema sandale idealan su izbor za ljetne dane, jer ne sputavaju vašu kožu i odličan su izbor za svaki ljetni outfit.

ipanema-gisele-bundchen-plave-japanke

ipanema-gisele-bundchen-koraljen-japanke

Važno je spomenuti da prihod od prodaje japanki ide za osnivanje ISA, a to je program za borbu protiv klimatskih promjena, te na ovaj način Gisele ponovno pokazuje svoju senzibilnost i ekološku osviještenost prema planetu na kojem živimo.

ipanema-japanke-2012

ipanema-sandale

ipanema-sandale-2012

Slike: Ipanema

Komentari