Dođite ovaj vikend u Rijeku na Dječji sajam

Najveseliji i najzabavniji 10. Dječji sajam, održava se ovog vikenda na trećem katu Tower centera (prostor bivše Magme). Za sve mališane i njihove roditelje u suradnji s našim izlagačima pripremili smo nezaboravnu zabavu i mnoga iznenađenja...

Najveseliji i najzabavniji 10. Dječji sajam, održava se ovog vikenda na trećem katu Tower centera
(prostor bivše Magme). Za sve mališane i njihove roditelje u suradnji s našim izlagačima pripremili smo nezaboravnu zabavu i mnoga iznenađenja:
- Violetinu potragu za blagom
- Natjecanje tata u prematanju beba by Violeta u 18.00 sati
- Hipp utrku na biciklima guralicama, u subotu u 18:20 sati te u nedjelju u 14:45 sati. Prijaviti se može dijete u dobi od dvije do pet godina i to u subotu do 17:30 sati, a u nedjelju do 14:00 sati. Glavna nagrada je bickl guralica, a svi sudionici će dobiti Hipp-ov paket.
- HiPP natjecanje u komjutorskim igricama, svaki dan od 11:00 do 13:00 sati te od 16:00 do 18:00 sati na HiPPovom štandu.
- Pjevaj i pleši s Dukatinom i osvoji nagradu

Djecji sajam u rijeci

Iz bogatog zabavnog programa na glavnoj bini izdavjamo kazališne predstave i to:
U subotu
- 12.45 „Ogulinske bajke“ u izvedbi teatra bajki Ogulin
U nedjelju
- 15.00 „Legende o miševima i mačkama“ koju će prikazati OŠ „Čavle“
- 16.00 „Tragovi“ koju će izvesti dječji dramski ansambl Čudesni oblačak

Čak od 25 škola i vrtića te više od 500 djece sudionika sudjelovati će na ovogodišnjem najveselijem dječem sajmu u Tower Centeru u Rijeci.
Dragi roditelji, pozivamo Vas da se uključite u našu humanitarnu akciju kojom ćemo prikupljati obuču, odjeću, opremu, igračke za bebe i djecu slabijeg imovinskog statusa. Ukoliko imate nešto od spomenutog u očuvanom stanju, molimo vas da čisto i posloženo donesete na info pult dječjeg sajma.

Radno vrijeme sajma je u subotu od 9.30 sati do 20.30, a u nedjelju od 10.00 do 19.30 sati.

Komentari