6. Dječji sajam u prekrasnom Centru Zamet u Rijeci

Odbrojavamo dane do početka 6. Dječjeg sajam i 7. Sajma za bebe koji se održava pod počasnim pokroviteljstvom Grada Rijeke a svoja vrata otvara 21. i 22. svibnja...

Odbrojavamo dane do početka 6. Dječjeg sajam i 7. Sajma za bebe koji se održava pod počasnim pokroviteljstvom Grada Rijeke a svoja vrata otvara 21. i 22. svibnja u veličanstvenom Centru Zamet u Rijeci uz besplatan ulaz za sve posjetitelje! U dva dana trajanja na 2.500 m² predstaviti će se više od 50 izlagača iz zemlje i inozemstva.

Dječji sajam

Od stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica i pelena, pa do igračaka i edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja, veliki i mali posjetitelji uživat će u raznim sadržajima koji će ih podsjetiti kako je najljepše na svijetu biti dijete.

Biti će tu maskota, klauna, mađioničara, poznatih plesnih skupina, dječjih zborova te veliki zabavni park s mnogim iznenađenjima. Pripremili smo i posebne sajamske popuste te popuste na asortiman za novorođenčad.

Organizatori sajma su Cuspis d.o.o. i udruga Moderna Hrvatska uz posebnu potporu Hrvatske udruge medicinskih sestara, Patronažne službe. Generalni sponzor 6. Dječjeg sajma je PLIVA.
Radno vrijeme sajma je: 21. i 22, svibnja, subota i nedjelja od 9.30 sati do 20.00 sati.

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati na našoj web stranici www.djecjisajam.com.
 

Komentari