Poznate mame i tate najavile Dječji sajam od 3. do 5. listopada u Areni Zagreb

Akcijom 'Djeci djetinjstvo' poznati roditelji upozorili su na pad nataliteta u Hrvatskoj, te najavili Dječji sajam koji se održava od 3. do 5. listopada u Areni Zagreb 

Tradicionalni, 15. po redu Dječji sajam u Areni Zagreb sutra otvara svoja vrata svim mamama, tatama, ali i mališanima. Najveseliji i najzabavniji događaj za djecu i roditelje u regiji najavljen je i proteklog vikenda, kada je su se brojne poznate mame, tate i mališani odazvali druženju u sklopu akcije pod nazivom 'Djeci djetinjstvo' održanoj na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Svake godine udruga Moderna Hrvatska i Dječji sajam putem majica s natpisima 'Djeca su najveća radost', 'Biti mama je IN', 'Ja sam ponosni tata', 'Super Mama' i drugim, skreću pozornost na veliki  problem hrvatskog društva - konstantan pad nataliteta. Noseći spomenute natpise akciju su tako podržali brojni poznati roditelji s djecom: Iva Balaban, Ecija Ojdanić, Mirna Maras, Iva Šarić Leko, Dina Štern, Lana Klingor Mihić, Ines Preindl, Ivana Marić, Rene Bitorajac te ovogodišnja ambasadorica Dječjeg sajma Anđa Marić.

Važnost akcije željeli su naglasiti i oni koji će roditelji tek postati: proslavljeni hrvatski model, sada dizajnerica  Kristina Bradač, te glumica serije 'Vatre Ivanjske' Rajana Radosavljev. 'Biti mama je IN' sa zagrebačkog Cvjetnog trga poručila je i kandidatkinja na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar Kitarović.

Cilj cjelokupne akcije zaustavljanje je negativnog demografskog trenda kao i isticanje važnosti stvaranja okruženja za sretan rast i razvoj svakog djeteta.

A upravo će mališani ovoga vikenda imati priliku za još jedno druženje uz puno pjesme, plesa, igre i zabave na 15. Dječjem sajmu, koji donosi bogat festivalski program s preko 1000 malenih sudionika. Za roditelje, tu je mogućnost povoljnije kupnje najrazličitijih artikala za najmlađe i izložba amaterskih fotografija s motivima mališana čija je autorica nekadašnja Miss Hrvatske Rajna Raguž, a sve, naravno, uz – besplatan ulaz!

Radno vrijeme sajma u petak, 3. listopada je od 14:00 do 19:30 sati, dok smo u subotu, 4. listopada i nedjelju, 5. listopada otvoreni od 09:30 do 19:00 sati. Izložba fotografija Rajne Raguž otvara se u petak, 3. listopada 17 sati.

Vidimo se od 3. do 5. listopada na 15. Dječjem sajmu u Areni Zagreb!

Komentari