Ljubičasta boja je apsolutni hit u 2014.

Ako ste u potrazi za novim komadima odjeće ili kozmetike odaberete predmete u ljubičastoj boji budite sigurni da nećete pogriješiti, jer je upravo to boja koja će obilježiti 2014. godinu.

Nijanse ljubičaste boje mogu ujedno biti hladne i tople, upravo zbog tog svojstva, ovu boju je vrlo lako kombinirati, bilo da se radi o odjeći, šminki, pa čak i za dekoriranje vašeg doma.

Već na početku godine vrlo veliki broj dizajnera i stilista ovu su boju koristili u svojim kolekcijama. Kao što smo već napomenuli, dizajneri diljem svijeta u svoj modni stil polako unose ove nijanse. I svi se slažu oko jedne činjenice, a to je svestranost ove boje. Kritičari su također zadovoljni odabirom boje i napominju da će ova boja dominirati, ne samo industrijom mode, nego i u dizajnu interijera, eksterijera i slično.

ljubicasta elegantna kombinacija
Torba: Stella Mccartney; Naušnice: Stones Amethyst; Cipele: Giuseppe Zanotti; Haljina: Stella Mccartney

U drogerijama i ostalim prodavaonicama kozmetike se već može naći kozmetičke linije u kojoj dominiraju nijanse ljubičaste boje.  Još jedna neosporna činjenica koja ide u prilog ljubičastoj boji što se jako dobro slaže s različitim tonovima kože i kose. Ako tražite novo sjenilo za oči,ili pak savršeni lak za nokte, sigurno ćete naći odgovarajuću nijansu ljubičaste boje koja odgovara baš vama.

trendovi u 2014
Čizme: Alberto Fermani; Majica TopShop; Naočale: Ray-Ban; Sat: SPROUT™ Watches; Narukvica: Lisaviaroma; Torba: Burberry

Ova zavodljiva boja se također vrlo lako može kombinirati sa nijansama žute, ružičaste i crvene boje.

Ljubicasta kozmetika
Lak: Essie; Ruž: Estee Lauder; Sjenilo: Loreal; Rumenilo: Yves Saint-Laurent

Mogućnosti kombiniranja ove boje su bezgranične, sve što vam treba je malo mašte, volje i kreativnosti.

Komentari