Usne spremne za poljubac

Da bi usne izgledale svršeno nije nužno da budu prirodno pune i pravilne. Jednostavna pravila kako tanke usne pripremiti za nanošenje ruža i pretvoriti ih u privlačne usne spremne za poljubac.

Korak po korak

Spremna-za-poljubac
dpaint/Shutterstock.com

IzgladitePrije nego naneset ruž izmasirajte usne nježnim, kružnim pokretima četkice za zube. To će potaknuti cirkulaciju, usne će izgledati rumenije, punije i glađe.

Nahranite

Za zaštitu i hranjenje dovoljan je balzam koji sadrži vazelin. Ostavite ga na usnama nekoliko minuta, a potom višak odstranite tako da prislonite papirnatu maramicu. Usne su spremne za make-up.

Ocrtajte

Linija izvučena olovkom uz rub usana spriječit će da se ruž zavuče u pore i bore oko usana. Osim toga, ako liniju izvučete svijetlom olovkom tik iznad prirodnog ruba usana, vizualno ćete povećati njihov volumen.

Prvi sloj ruža nanesite kistom

Koristite kist širok otprilike pola centimetra. Osim što će pomoći da ruž dulje ostane na usnama, kist je praktičan jer njime jednako lako možete iscrtati kutove, unutrašnji dio i rubove usana.

Završni sjaj

Sjaj je neizostavan. Dovoljno je malo prozirnog sjajila gušće teksture nanijeti na sredinu gornje i donje usne. To je završni trik koji daje punoću i senzualnost.

Komentari