Frizure za 2010.

Frizure u 2010. ulaze sa naglašenim stilom i svestranosti. Postoji beskrajno puno mogućnosti, ovisno...

Frizure u 2010. ulaze sa naglašenim stilom i svestranosti. Postoji beskrajno puno mogućnosti, ovisno o obliku lica, kao i o tipu kose. Pronađite pravu frizuru za vas u 2010. godini koja će biti zapažena i odgovarati vašem stilu. Trendovi frizura se mijenjaju iz godine u godinu, i kako se čini ove promjene idu u dobrom smjeru. U 2010 ženstvenost preuzima ulogu.

Jedino što je važno u 2010. Je da odaberete frizuru koja odgovara crtama i obliku vašeg lica.
Kratke frizure
Kratka kosa bila je vrlo popularna u 2009. a ostati će takva i u 2010. Kratka kosa izgleda moderno i daje mladoliki izgled te djeluje poput magneta. Zbog raznih tehnika rezanja, kratke frizure imaju svoj stil i osobnost, a sve ovisi o vašim željama i sposobnosti vašeg frizera. Kratka frizura je najbolja kod ovalnog oblika lica, šiljaste brade i izraženih crta lica. Moderne a opet ženstvene.

Moderna kratka frizuraKratka plava frizura

Poluduge frizure
Ovaj tip frizure ima velik broj žena u potrazi za različitosti. Kovrčavo, valovito ili ravni je vrlo popularno jer može izgledati divlje ali opet uglađeno i sa stilom. Odaberite slojevito šišanje ako želite postići veći volumen.

Poluduga frizuraBob frizura

Duga kosa
Duga kosa najviše definira ženstvenost, konzervativna je, ali opet moderna. Duga kosa je savršena za okruglo lice, dugom kosom postiže efekt da izgledate mršavije. 

Duga plava kosaSmeđa kosa duga

 

Komentari