Maska za lice

Maska za lice oduvijek se smatrala korisnom u njezi kože. Njega lica je oduvijek bila važna, i oduvijek su se pripravljali...

Maska za lice oduvijek se smatrala korisnom u njezi kože. Njega lica je oduvijek bila važna, i oduvijek su se pripravljali različiti preparati za njegu kože. Od velike koristi je i maska za lice. Postoje različite maske dostupne za kupnju, a možete i vi napraviti vlastitu masku direktno iz vaše kuhinje. Domaće maske su među najpoželjnijima jer su prirodne, cjenovno prihvatljivije.

Postoje razni sastojci za različite tipove kože i različite potrebe. Postoje različiti domaći recepti koji će vašoj koži dati upravo ono što joj nedostaje. Ako ne vjerujete u prirodne maske, možete kupiti gotovu masku u obližnjem drogeriji ili ljekarni.
 

Lice maska


Prije početka treba blagim tonikom za lice očistiti kožu, na taj način maska će prodrijeti u kožu bolje i neće samo prekriti prljavštinu nakupljenu tijekom dana. Primijenite masku prema uputama na kutiji, ako se radi o maski iz kućne radinosti nanesti na cjelo lice, izbjegavajući područja oko očiju. Jer je to područje osjetljivije od ostalih, pa bi moglo doći do nadražaja.

Dopustite da maska „odradi“ svoje, a vi se opustite. Možete si upaliti neku ambijentalnu glazbu koja će vas opustiti dok čekate da maska počne djelovati. Pažljivo uklonite masku s toplom vodom. Uvijek primijenite hidratantnu kremu nakon uklanjanja maske jer maska jako isušuje lice. Upotrebljavajte masku 1-2 puta tjedno, a vaša će koža nakon svakog tretmana biti mekša i sjajnija.
 

Komentari