Lijepa i zdrava kosa

Kako postići da vaša kosa izgleda lijepo i zdravo, bez ispucanih i suhih vrhova.

Suha i lomljiva kosa traži vlagu –Kokos i tangerina
Kokos i tangerina Proizvodi koji obiluju vitaminima garantiraju raskošnu frizuru, a svojim osvježavajućim mirisima u trenutku ublažavaju stres i jednostavno - gode duši!
Poput svih citrusa, i južno-američka tangerina savršeno čisti i osvježava kosu te je čini svilenkastom i sjajnom. Bogati sastojci kokosa sprječavaju lomljenje vlasi i pucanje vrhova, a aminokiseline, kojima ovaj plod obiluje, dodatno hrane i jačaju vlasište. Rezultat je čvrsta kosa koja odolijeva svim negativnim utjecajima i blista od ljepote.

Plava kosa voli blage ekstrakte -Med i kamilica
Umirujuća kamilica i hranjivi med čine savršenu kombinaciju za osjetljivu plavu kosu. Zahvaljujući prirodnim svojstvima hrane je i daruju joj intenzivan sjaj. Posebno se preporučuju za svjetlije nijanse kose.
Mirisni žuto-bijeli cvjetovi kamilice imaju umirujuće djelovanje i sadrže apigenin-flavonsku žutu boju koja dodatno posvjetljuje kosu... Proizvodi za njegu od kamilice pogodni su za svaki tip kose i za svakodnevnu njegu. Šamponi na bazi meda imaju visok sadržaj enzima, organskih kiselina i vitamina koji hrane, njeguju i jačaju kosu, pa se preporučuju plavušama zbog njihove slabije strukture vlasi.

Lijepa kosa

Posebna njega za nestašne uvojke - Pšenica i bijeli ljiljan
Poznato je da je kovrčava kosa sklona isušivanju i pucanju vrhova, pa je nagradite cvjetno-hranjivom kombinacijom bogatom proteinima koji dubinski regeneriraju. Pšenica je od davnina poznata po ljekovitim svojstvima, a nezaobilazna je u njezi oštećene kose jer je dubinski hrani i obnavlja. Ljepota bijelog ljiljana malo će koga ostaviti ravnodušnim, ali rijetki znaju da taj cvijet obiluje hidratantnim sastojcima koji imaju neodoljiv miris, a kosu čine baršunasto nježnom.

Bobice čuvaju intenzitet boje – Šipak i acai bobice
U sitnim plodovima egzotičnog voća krije se pravi izvor hranjivih sastojaka za raskošnu njegu. Imaju prekrasan miris koji pozitivno djeluje na raspoloženje.
Zrna šipka imaju izražena svojstva učvršćivanja boje, pojačana zaštitnim, regenerirajućim i hranjivim sastojcima. Otkrivene u divljim prašumama Amazone, acai bobice pravi su izvor antioksidansa koji štite kosu od svih štetnih utjecaja kao i raznih hranjivih sastojaka poput proteina, vitamina, minerala, esencijalnih masnih kiselina...

Komentari