Gucci za proljeće 2010.

Gucci je svima dobro poznato ime iz svijeta mode, ime koje se povezuje uz luksuzni stil.

Gucci je svima dobro poznato ime iz svijeta mode, ime koje se povezuje uz luksuzni stil. Frida Giannini, kreativni direktor Gucci-a dizajnirala je novu modnu kolekciju za sezonu proljeće 2010.

Gucci bijela haljinaGucci crna haljina

Gucci jedan je od najvažnijih imena u modnoj industriji. Kreativna dizajnerica za Gucci, Frida Giannini je stvorila vrlo zanimljivu i ženstvenu modnu kolekciju, koja odgovara modernom svijetu u kojem trenutno živimo. Zanimljivi krojevi i materijali su doprinijeli da nova kolekcija izgleda savršeno. Bijela boja je svakako jedna od najvažnijih boja ovog proljeća s kojom se postiže nevin i anđeoski izgled. Dizajnerica je svoju kolekciju upotpunila sivim i crnim tonovima.

Gucci hlaceGucci odjeća

Ženstvenost je naglašena kratkim haljinicama iznad koljena koje otkrivaju noge. Da bi kolekciji dodali dašak proljeća upotpunili su ju živim bojama.Dodaci kolekciji upotpunjeni su raskošnim torbama raznih veličina, od male „pisma“ torbe do torbi većeg formata. Ova kolekcija se može opisati kao jedan od najvažnijih i najzanimljivijih ženskih kolekcija za proljeće sljedeće sezone, kolekcija koja će nesumnjivo biti među zapaženijima.

Gucci kolekcijaGucci

 

Komentari