Pexels/Pixabay

Modni dodaci za Novu 2017.

U pripremi za izlazak ili neku proslavu često se zaboravi na to da odabir pravog nakita igra bitnu ulogu u stvaranju savršene odjevne kombinacije.

U jednom smo vam članku već pokazali nekoliko ideja za izbor savršene haljine za doček Nove 2017. godine. Danas vam donosimo nekoliko modnih detalja kojima ćete moći upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju, a savršeni su za ulazak u novogodišnju noć.

Ova boho velika ogrlica bit će prikladna za sve one jednostavne haljine i odjevne kombinacije za koje ćete se odlučiti. Najbolje bi bilo da onda ne nosite previše ostalog nakita, odnosno da naušnice, prsten ili narukvice budu što manje uočljive, kako bi ova ogrlica što više došla do izražaja.

Budući da su veeeeliki hit ove sezone, chokeri su posebno in za ulazak u Novu godinu. U raznim su bojama, a trenutno su akutalni oni koji su što deblji i što više ukrašeni prelicama ili kamenčićima. Ako ne želite nositi samo choker, uvijek ga možete upotpuniti s još nekoliko običnih lančića s jednostavnim privjescima. 

Osim chokera i velikih ogrlica, još su uvijek in i jednostavne ogrlice s kamenjem ili s nekoliko privjesaka. Ako ste jednostavniji tip osobe ili ćete Novu godinu dočekati u privatnijoj i nešto ugodnijoj atmosferi, dašak glamura možete unijeti pomoću ovakvog jednostavnog, ali opet zanimljivog i lijepog nakita.

Ako ste ipak više tip osobe za velike i uočljive naušnice, sljedeće koje su nam se svidjele su iz H&M-a i odličan su izbor za vas.


H&M


H&M

Veliko ili malo, jednostavno ili bogato ukrašeno, prstenje uvijek upotpunjuje svaki outfit. Naš je prijedlog ovaj set prstenja koji smo pronašli na stranicama Bershke.

Bershka

L. K.

Komentari