RA design by Romina Anžek - nakit za svaku ženu i ponekog muškarca

Frizerski salon “OZ” udomio je izložbu nove linije dizajnerskog nakita pod imenom “RAck me baby” i potpisom RA designa. Modni brand Ra design je još jednom pokazao zašto je tu gdje je. Na čelu s dizajnericom Rominom Anžek hrabro kroči kroz Hrvatsku scenu.

Frizerski salon “OZ” udomio je izložbu nove linije dizajnerskog nakita pod imenom “RAck me baby” i potpisom RA designa.

Modni brand Ra design je još jednom pokazao zašto je tu gdje je. Na čelu s dizajnericom Rominom Anžek hrabro kroči kroz Hrvatsku scenu. Rominina svestranost je još jednom došla do izražaja. To može potvrditi svatko tko je proveo barem trenutak s njom. Njena vedrina i pogled na svijet se očituje kroz njen nakit. Svaki komad je priča za sebe bilo da je riječ o naušnicama, narukvicama ili šalovima. Sve je rađeno s posebnom pažnjom i u svakog je utkana ljubav.

RA design nakit moderan

Ra design nakit

Rominu, koja ne vjeruje u modne trendove već zagovara pronalaženje svog osobnog stila, karakterizira spajanje na oko ne spojivih stilova, materijala, oblika i boja što čini na vrlo profinjen i inteligentan način. Nova kolekcija “RAck me baby” uveliko govori o tome. Ona predstavlja elegantnu ženu čijim srcem vlada vječno buntovništvo koje ju čini uvijek drugačijom i inovativnom, a opet savršeno balansiranom u društvu. Odabir crne gume i metalnih elemenata priča nam priču razbijanja granica i vraćanja onome koji uistinu jesmo. Snagu koju ova linija nosi te kvalitetan dizajn, prepoznali su i muškarci. To je onaj muškarac koji ne robuje tome da su nakit i npr. suknje isključivo za žene, već onaj muškarac koji je svjestan svoje muževnosti i oslobođen potrebe dokazivanja kroz konvencionalan modni izražaj.

RA design izrada nakita

Proučavajući ženstvenost kaže kako je shvatila da ujedno proučava i muževnost, kao vječno ispreplitanje yin i yang. Tako će po prvi puta 15.11.2012. na večeri ljepote “Zagreb in style” u Lobby baru prezentirati liniju odjeće i nakita za muškarce.

Od ove godine pokreće i projekt za promidžbu hrvatskog dizajna i umjetnosti, te organizira razne dobrotvorne radionice u vrtićima i domovima za starije i nemoćne.

Nakit RA design

Dizajnerica nakita RA design

Nakit RA designa za sada možete pronaći u Zagrebu u frizerskom salonu “OZ”, Streljačka 1.i konceptualnom dućanu “Iggy”, Varšavska 10.; u Splitu- “Arterija”, Dominisova 9; Pula- “BR fashion”, Smareglijeva 7,te na facebook poslovnoj stranici: ra design.

Hrvatski nakit Ra design

Piše: Ivana Jurković
Fotografija: Tihomir Borčić

Komentari