CLOUD

Nova kolekcija nakita s domaćim potpisom Cloud&Co.

Cloud&Co., jedan od najpoznatijih domaćih brandova nakita, iza kojeg stoji Katarina Radnić Zmazek ne miruje.

U njihovoj radionici i dućanu u Preradovićevoj ulici iz dana u dan je neka akcija. Prvo smo prošli tjedan uočili njihov predivan blagdanski izlog koji kombinira blagdanske aranžmane i dekoracije s Cloud&Co zaštitnim znakovima - mjesecom, zvijezdama i oblakom, a onda smo zavirivši u dućan shvatili da su omiljenu destinaciju brojnih Zagrepčanki preuredili s fotografijama nove kampanje.

Upravo je nova kampanja pod nazivom “The bravest of the stars” s Kristinom Ivanuš te nova limitirana kolekcija najveća i najvažnija novost koje cure iz Cloud&Co-a imaju za nas.

Prelijepa Kristina, dijete je iz SOS sela koja je osvojila prestižnu globalnu nagradu Hermann Gmeiner za uzor i najuspješnije dijete SOS sela. Njena priča ujedno je teška, ali i čudesna te definitivno izuzetno inspirativna, pogotovo u ovoj teškoj godini kada ne znamo što nas je sve skupa snašlo. Kristina je između ostalog kao mala oboljela od teške neurološke bolesti, zatim se unatoč bolesti još kao mala počela bavit ronjenjem, danas pomaže u čišćenju podmorja i bavi se podvodnim modelingom, a san joj je bit i model na suhom, što i ovom kampanjom ostvaruje.

“Otkrila sam je kad me tata nazvao da je u emisiji “U svom filmu” jedna djevojka koja je odrasla kao dijete bez roditeljske skrbi ispričala svoju životnu priču o životu u SOS selu, svojoj bolesti, ronjenju kojim se bavi te mi je predložio da snimim s njom kampanju za Cloud&co. pod vodom. Iako je snimanje pod vodom sad bilo malo teže izvedivo, smatrala sam da je ona idealno lice koje inspirira i koje će potaknuti ljude na preispitivanje pravih vrijednosti, na pozitivno razmišljanje i na okretanje ispravnim prioritetima u životu, a koje u ovoj 2020. ima najljepšu priču, pa čak je uspjela izbjeći i potres” rekla nam je Katarina Radnić Zmazek i otkrila kako su ponosni što je prelijepa Kristina prva Cloud&Co ambasadorica i da su se na to odlučili jer osim što je divna i inspirativna pozitivna mlada žena, simbolizira snagu i nadu.

Ova nova “special edition“ kolekcija sastoji se od naušnica, narukvica i lančića sa standardnim Cloud&Co oblicima, oblacima i zvjezdicama, u nekim novim bojama i novim kombinacijama. Kolekcija je izrađena od poludragog kamenja i pozlaćenog srebra. Osim ove limitirane kolekcije, u Cloud&Co dućanu u Preradovićevoj naći ćete i novu zimsku kolekciju, a uskoro stiže i blagdanska kolekcija.

Komentari