NAF NAF katalog za proljeće / ljeto 2012.

Svježe, spontano, ženstveno, šik, moderno, ovo su samo neke od osobina zadnjeg kataloga za proljeće ljeto od NAF NAF-a. Pronađite nešto što će vam odgovarati i budite ženstveni, lijepi i osjećate se posebno.

Svježe, spontano, ženstveno, šik, moderno, ovo su samo neke od osobina zadnjeg kataloga za proljeće ljeto od NAF NAF-a. Pronađite nešto što će vam odgovarati i budite ženstveni, lijepi i osjećajte se posebno.
Spremate li se za nove vruće avanture? Ako da, ovog ljeta uz novu kolekciju Naf Naf možete izgledati šik i osjećati se ugodno u odjeći. Jedan od najboljih izvora je najnoviji katalog za proljeće/ljeto od NAF NAF-a, čije kreacije ćete nositi cijelu sezonu. Za vas smo priredili par slika, stoga pogledajte ove zanosne ljepotice i pronađite inspiraciju.

haljine-naf-naf

hlace naf naf

moderna odjeca naf naf

naf-nafbijela haljina

Katalog odiše specifičnim pariškim stilom, te ćete se osjećati vrlo ugodno znajući da izgledate jako dobro. Jednostavno kombinirajte što vam odgovara i nećete pogriješiti.

No ako i ne volite ovaj stil, NAF NAF je mislio na sve, tako da uz ovo u katalogu postoje još bezbrojne kreacije. Ovaj francuski brand donosi komade odjeće koji su jednostavni a opet ih svatko želi nositi. I na kraju svega vam želimo poručiti da budete spontani i drugačiji u svom stilu.

naf naf duga haljina

naf naf haljine za ljeto

naf naf ljetna haljina

naf naf suknja crna

plisirana haljina naf naf

Izvor slika: nafnaf.com

Komentari