Horoskop

Jarac - Zdravlje

22.12. - 20.01

U zodijačkom krugu dio tijela koji predstavlja Jarac su koljena. Zelja za besmrtnošću pomaže Jarcu da dugo živi. Ali nepokretnost i izolacija izazivaju alergijske bolesti i probleme s kostima. Zato se Jarci neprekidno moraju boriti protiv nepokretnosti. Tjelesnu vitalnost zadržat će do duboke starosti zato što mnogo rade. Ne dopuštaju sebi luksuz bolovanja, pa zato naginju kroničnim bolestima (koljena, reuma, kostobolja, smetnje u metabolizmu, ekscemi). Instinktivno bježe od pretjerivanja u bilo čemu. U mladosti Jarci su nježni, a snagu dobivaju s godinama. Moraju se više odmarati, baviti se rekreacijom (npr. planinarenjem). Tako će izbjeći živčane smetnje i depresije. Treba im puno sna, topline i svjetlosti, veselo društvo.

Muškarac: Sklon reumatizmu, bolestima želuca, crijeva i jetre. Treba se pravilno hraniti i više kretati da izbjegne smetnje cirkulacije.

Žena: Sklona reumatizmu, smetnjama u radu srca i žlijezda s unutarnjim izlučivanjem. Osjetljiva je na hladnoću. Sklona depresijama.

Komentari