Horoskop

Jarac - Odnos prema ljubavi i seksu

22.12. - 20.01

Jarac se rijetko zaljubljuje navrat-nanos. U njegovoj ljubavi prevladavaju mjera, razum i oprez. Jarci mogu živjeti kao samci i asketi. No, pronađu li pravog partnera, postaju vrlo strastveni. U mladosti, do tridesete godine, izuzetno su vjerni. Kasnije, kada su stekli i osigurali materijalna dobra, počinju ih zanimati ljubavni uspjesi. Ako naiđu na partnera koji im bolje odgovara od bračnog druga, skloni su prevari. Ipak su u većini slučajeva vjerni. Jarci imaju snažno razvijen smisao za obitelj. Djeca Jarci su najbolja, najposlušnija i najskromnija djeca u cijelom Zodijaku. Jarac prvo prilazi kao prijatelj, a prije toga iz daljine promatra odabranika. Ako vam se sviđa neki Jarac spremite se na dugo osvajanje! Ovi ljudi često susprežu svoj seksualni nagon. Izvana djeluju hladno, dok se u njima krije prava erupcija strastvenosti. Kao ljubavnici nisu baš maštoviti. Skloni su na seks gledati kao na biološki fenomen, nužno potreban s vremena na vrijeme. Pojava spolne nemoći kod njih je vezana uz materijalni status i uz dominaciju partnera. Ako Jarac nema osiguranu egzistenciju to ga toliko pogađa da se osjeća užasno: gubi želji i nagon, ne vjerujući više u svoju vrijednost. Jarci su skloni ljubomori, jer sumnjaju da partner traži oduška u nekoj maštovitoj izvanbračnoj vezi. Velike su fizičke izdržljivosti, pa eventualno mogu kvalitetu nadoknaditi kvantitetom. Najbolji partneri Jarčevima su zemljani, a zatim vodeni znakovi.

Muškarac: Muškarca Jarca smatraju najsolidnijim mužem u cijelom Zodijaku, koji ne zna ni za avanture ni za razvod. On je i uzoran otac. 1 u braku on slijedi svoje ambicije. Veže se uz osobu koja će poboljšati zajednički društveni i profesionalni status. Njegova konvencionalna priroda i osjećaj dostojanstva neće mu dopustiti razvod braka, čak i kada u tajnosti potraži zadovoljstva negdje izvan svoje bračne zajednice. On će opskrbiti svoju obitelj, ali će supruzi prepustiti bavljenje djecom, jer preokupiran poslom za to nema vremena. Voli biti dominantan u odnosu. Odmjeren i hladan, nema baš puno smisla za romantiku. Grozi se svađa, ljubomornih prizora i nevjere. Ako se u njemu razbudi ljubav, on će voljeti zauvijek i ništa ge neće u tome pokolebati.

Žena: Žena Jarac će nastojati naći situiranog muža. Prije toga je sklona dugom odmjeravanju i biranju partnera. U pravilu će biti vjerna, čuvajući pri tome više svoj društveni položaj, nego svoju čast. U braku želi kontrolirati partnera i dominirati. Bez obzira na te sklonosti ugadat će svome mužu. Bit će dobra supruga i majka, dobra kućanica koja će uživati u svom lijepo uređenom domu. Poneke žene Jarci prave razliku između muške i ženske djece, s tim da sinove obasipaju s više pažnje i nježnosti. Ova žena može biti pravi robot koji istovremeno obavlja nekoliko funkcija - njena je izdržljivost i temeljitost ogromna. Žena Jarac zauzima obrambeno stajalište prema ljubavi, ona zazire od nje bojeći se ranjavanja. Postepeno, u stanju se je prepustiti osjećajima. Ona u sebi nosi skrivenu vatru koju treba znati izmamiti na površinu. To će uspjeti samo intelektualno jačem muškarcu. Ponekad ova žena može biti sputana strahom od neuspjeha kod partnera. Tek kad shvati da život nije briga oko nepovezanih fragmenata ili truli nered, shvatiti će da se ne mora bojati ničega osim vlastitog straha.

Komentari