Chanel torbe 'Boy' za jesen/zimu 2011/2012

Chanel je dizajnirao liniju torbi "Boy" za jesen/zimu 2011/2012 koja će se pojaviti u Chanelovim buticima u rujnu. Kolekcija "Boy" inspirirana je torbama koje nose lovci...

Chanel je dizajnirao liniju torbi "Boy" za jesen/zimu 2011/2012 koja će se pojaviti u Chanelovim buticima u rujnu. Kolekcija "Boy" inspirirana je torbama koje nose lovci i odražava dječački duh Chanela, ali zadržavajući legendarnu profinjenost po kojoj je modna kuća poznata.

 

Chanel Boy nova kolekcija

Chanelove torbe su uvijek bile "must have" kod svih osoba koje slijede modne trendove. Ova slavna modna kuća stvara ženstven i sofisticiran dizajn, stoga njihove kreacije su jedne od najtraženijih. Kada se spomenu torbe modne kuće Chanel odmah pomislimo na "Flap" torbicu koju je kreirala Coco Chanel 1955, koja je inspirirana njezinim djetinjstvom i zrelim godinama života.

Chanel torba

Međutim, vremena su se promijenila, i sada legendarna kuća nas upoznaje sa kolekcijom torbica koja donosi svjež no ipak novi pristup uz zadržavanje visokog stupnja sofisticiranosti i šika. Ime "Boy Chanel" dovodi do pomisli da je ova kolekcija kreirana za muškarce, no to nije tako. Unatoč kritikama zbirka crpi inspiraciju iz lova u koji je vrlo često išla i sama Coco.

Chanel torbe

Karl Lagerfield objašnjava ideju skrivenu iza ove jedinstvene i ekskluzivne linije. "Coco je koristila muško donje rublje da bi napravila haljine; ona je imala taj dječački stav, u stvari to i je sam duh Chanel. Ona je to usvojila od Boya Capela, velike ljubavi njezinog života, te se slučajno dogodilo to da se njezina nova kolekcija zove Boy Chanel" objašnjava dizajner Lagerfield.

Chanel Boy kolekcija torbi

Kolekcija je svestrana i funkcionalna. "Boy" kolekcija dolazi u različitim veličinama. Međutim, sve su torbe praktične, od najmanje pa do najveće. Ne možemo ne primijetiti lanac torbice koji je ovaj puta deblji.

Kolekcija odiše neodoljivim spojem jednostavnosti i jednostavnim čistim linija. Kolekcija dolazi u različitim bojama kao što su: crvena, crna, siva, zelena, te boja bjelokosti, a izrađene od teleće kože.

Bijela Chanel Boy

Torbe Chanel

Torbe Chanel Boy

Izvor slika: chanel.com

Komentari