Nova kolekcija torbi Louis Vuitton

Louis Vuitton je jedna od najpoznatijih dizajnera torbi u cijelom svijetu. Louis Vuitton je ime koje jamči

Louis Vuitton je jedna od najpoznatijih dizajnera torbi u cijelom svijetu. Louis Vuitton je ime koje jamči luksuz i kvalitetu za ovisnike o torbama. LV je već zapisao svoje ime u međunarodnoj modnoj povijesti.

Posljednja Louis Vuitton kolekcija torbi će definitivno biti neodoljiva za svaku ženu koja je pobornica ovog jedinstvenog i sofisticiranog branda.

Louis Vuitton torba
Torba Louis VuittonLV torbe

Ako bolje pogledate posljednju Louis Vuitton kolekciju torbi, odmah možete zapaziti da osim stilu, utilitarizam je također bio glavna ideja ovog svježeg koncepta. Svaki put kad izađe nova kolekcija jedno je sigurno: nikada nije dosadno, a ni nova kolekcija torbi nije iznimka.

Nije ni čudo da je Louis Vuitton postao jedan od vodećih modnih kuća u svijetu. Novu liniju odlikuje jedinstven stil, funky, žive boje, upečatljivi dizajn i puno originalnosti.

Kolekcija Louis Vuitton za 2010. je urbana i suvremena, trendi i prostrana, zabavna i funkcionalna u isto vrijeme. Ovi predivni modni dodaci su odlična kombinacija retro i modernog stila.

Praktične kožne torbice i inovativni ruksaci su dijelovi neobične, ali iznimno šik nove kolekcije. Za urbani, casual izgled, začinite sa jednom od ovih prekrasnih torbi. Zbog svoje trajnosti ove su torbe odlične za svakodnevnu upotrebu.

Komentari