Mulberry Taylor torbe - kolekcija 2011.

Inspirirana britanskom okolicom, torba Mulberry Taylor iz kolekcije 2011. ispuniti će potrebu za jednom jednostavnom i vrhunskom torbom.

Inspirirana britanskom okolicom, torba Mulberry Taylor iz kolekcije 2011. ispuniti će potrebu za jednom jednostavnom i vrhunskom torbom. Izaberite svoju omiljenu nijansu iz bogate palete boja koja odgovara vašem stilu i osobnosti.

Tijekom godina, Mulberry je uspio postati glavni adut u ormaru svake modno osviještene osobe. Oni koji su upoznati s jednim od najvažnijih brandova iz svijeta mode, znaju koliko je za Mulberry važna politika dobrog dizajna.

Mulberry kolekcija torbi

Mulberry Taylor torbe

Ove torbe su bez sumnje prepoznate zahvaljujući svom potpisu i kvaliteti izrade, praktične su i ispunjavaju sve značajke lijepe torbe. Veliki plus ove torbe je njena prostranost u koju stane veliki broj sitnica koje svaka žena voli uvijek imati pri ruci, te dugi remen za nošenje torbe na jednom ramenu.

Taylor linija iz Mulberry kolekcije nudi torbe u tri veličine: mini đačka, normalne veličine i torbe većih dimenzija. Paleta boja ove kolekcije su: siva, zelena, crna i smeđa. Bez sumnje, torbe iz nove kolekcije Mulbery Taylor pronaći će put do mnogih ženskih srca (a i nekih ormara).

Mulberry torba

Mulberry Taylor

Mulberry torbe

Izvro slika: Mulberry

Komentari