Louis Vuitton torbe

Modna industrija je promijenila način na koji vidimo život, a svaki dizajner koji je izravno sudjelovao postao je dio povijesti.

Modna industrija je promijenila način na koji vidimo život, a svaki dizajner koji je izravno sudjelovao postao je dio povijesti. A u industriji torbi jedan od ključnih je Louis Vuitton. Svako godišnje doba, svake godine, Louis Vuitton torbe su posvuda, u svakoj celebrity ruci. Povijesna i bezvremenska LV torba je Speedy 30.

Louis vuittons torbe

Speedy 30 je moderne i suvremene reinterpretacije kultne linije putnih torbi. Jedina razlika je u tome što Speedy 30 je stvorena za gradski život, budući da je savršen pratilac za naše svakodnevne potrebe. Ovaj uzorak klasične torbe stilski je savršen izbor za svaku osobu.

TorbeTorbica
Louis vuittone crna torbaTorbice

Louis Vuitton Speedy 30 torba je vrlo prostrana, zbog zaobljenog oblika. Njezine dimenzije su savršene, 11,8"- 8,3" - 6.7 ", tekstilna podstava i kožni dodaci.

louis vuitton torbe

Osim dobro poznate klasične torbe Speedy 30 , tu je još jedan model Epi Speedy 30. Izrađena od crne kože i srebrnih poliranih kopči, te utisnutog LV pečata i lokotom. Ova kolekcija torbi Vuitton Speedy 30 su izrađene u bijeloj, crnoj, te u kombinaciji s više boja. Dakle, ako tražite savršenu torbu da vam odgovara u sve dnevne aktivnosti, ovo je savršen izbor, jer dolazi u više varijanti tako da ćete sigurno naći onu koja vam se sviđa.
 

Komentari