Art Go'den torbe

Modna kuća iz Dubrovnika ART GO'DEN -osnovana je 2005. godine, koja izrađuje visoko kvalitetne modne dodatke visokog stila za žene i muškarce.

Modna kuća iz Dubrovnika ART GO'DEN -osnovana je 2005. godine, koja izrađuje visoko kvalitetne modne dodatke visokog stila za žene i muškarce. Dizajnerska misija ovog brand-a je da revitalizira bilo koji oblik umjetnosti i da ga inkorporira u dinamicnost mode 21. vijeka - kaze dizajner AG-a - Goran Babic.

Art-Go'den

Glavna inspiracija brand-a Art Go'den je mediteran, točnije Dubrovnik, sljedeći profinjenost dubrovačke aristokracije koncepcija brand-a naslanja se na širok dijapazon različitih vrsta umjetnosti poput slikarstva, kiparstva, arhitekture. Navedene kreativne aktivnosti pronađene su u historijskim artefaktima grada Dubrovnika koji se često koriste kao nadahnuće za nove kolekcije Art Go'den-a, spajajući modu i umjetnost na inspirativan i jedinstven način.

Art-Go'den-torba

Fuzija boja dominantnog Mediterana i tradicija Dubrovačke Republike čine jezgru ovog branda, koja inspirira uvijek iznova sve one koji se pronalaze u ulozi ambasadora AG modne kulture. Vođeni tom idejom, kreativno vodstvo ovog brenda plasiralo je proizvode koji pronalaze put do individualnih kupaca.

Art-Go'den-torbe

Torba-Art-Go'den
 

Komentari