Misslyn/Misslyn new look

Beauty Workout by Misslyn

Make up brand Misslyn lansirao je novu kolekciju prekrasnih paleta boja sjenila, ruževa, tuševa za oći te lakova za nokte

Poznati make up brand Misslyn je kreirao novu kolekciju "Beauty Workout " sa prekrasnim toplim bojama ljubičaste i roskaste nijanse te prati trendove jer je u modi sada sportski look šarenih trenirki i tenisica.

Odlična paleta sjenila idealna je i za žene za osjetljivim očima, a puna pigmentacija boja garantira postojanost na očima cijeli dan.

Ono što će mnoge pripadnice ljepšeg spola oduševiti je nova "Pretty Big Volume Mascara" koja Vašim očima daje savršen volumen već pri samom prvom nanošenju, a namijenjena je ženama i sa osjetljivim očima.

Iz nove kolekcije Misslyn možemo reći da "must have" će svakako biti ruževi koji su dugotrajni na Vašim usnicama i daju Vam mat efekt koji je sada "IN "kao i tuševi za oči koji su vodootporni i postojani cijeli dan.

Ono što veseli u novom looku je i novi 3-fazni koktel lak za nokte koji u sebi sadrži kombinaciju jojobe , crnog ribiza i lanenog ulja, vitamin E i bambusov ekstrakt te Vašim noktima i kožici daje efekt prekrasni njegovani i manikirani izgled.

Nova paleta boja prekrasnih lakova za nokte će Vas ostaviti bez daha jer savršeno sjajni i dugotrajni jest ono što ih čini posebnima na tržištu, a UV filteri Vam garantiraju da boja ne blijedi već bude postojana.

Kolekciju ekskluzivno možete pronaći jedino u Mueller trgovinama diljem Hrvatske.

Komentari