Unesite u svoju sobu male promjene

Promjene su sastavni dio našeg života bez njih bi nam život bio dosadan i monoton. Važno je da promjene ponekad unesemo i u prostor u kojem boravimo.

Sve što trebate napraviti jest dodati nekoliko predmeta i modnih dodataka kako bi vaša soba bila ugodno mjesto

Savršeno osvjetljenje – osvjetljenje je glavni faktor kakva će atmosfera vladati prostorijom. Možete odabrati različite vrste lampi u skladu sa stilom sobe kako bi imali dovoljno svjetlosti, a uz to kako bi mogli dati svojoj sobi još malo osobnosti. Igrajte se osvjetljenjem i pokušajte dokučiti na koji način soba dobiva onaj pravi ugođaj koji želite postići.

Boje u sobi – kada uređujete sobu, odredite jednu boju ili kombinaciju koje će dominirati prostorijom. Na umu imajte da uz jednu boju ili kombinaciju koristite i neku neutralnu boju koja će ju upotpuniti.

Svježe cvijeće – cvijeće će vašoj sobi dati pregršt boja i dašak svježine. Svježe rezano cvijeće će vašoj sobi dati posebnu svježinu jer ono ima posebne romantične čari.

Kutak za opuštanje  – pa čak i ako ste ograničeni s prostorom, uredite soju sobu tako da u njoj imate prostor za opuštanje. Kako bi u sobu dodali još malo više opuštene atmosfere tako da stavite nekoliko mirisnih svijeća ili mirisno ulje, ugodni mirisi opuštaju duh i tijelo.

Tepisi – tepisi ne samo da vašoj osbi daju osobnost, oni su i vrlo dobri za opušatanje vaših stopala. Postoje razni oblici i uzorci tepiha, sigurno ćete naći onaj koji je idealan baš za vas.

Namještaj – kako bi osvježili svoju sobu, sve što trebate napraviti jest u nju unijeti malo svježine. Ako imate krevet koji je presvučen tkaninom na jednostavan način možete promijeniti boju ili uzorak cijelog kreveta. Jedino što trebate je odlučiti se koja bi bila boja nove tkanine. Ova promjena će utjecati na izgled cijele sobe i odisat će vašim stilom.

Osim gore navedenih promjena najvažnije je da je soba čista i prozračna tada će ona sigurno biti vaša oaza mira i spokoja u kojoj ćete rado provoditi svoje vrijeme i u kojoj ćete se buditi sa osmjehom na licu.

Komentari