Fensice - modni dodatak za svaku ženu

Mlada dizajnerica Desire Crnković izrađuje jedinstven i unikatan nakit kojeg obožavaju sve žene koje vole lijepe i kreativne modne dodatke tzv. Fensice. Fensice su malene ovčice, unikatno izrađene,...

Mlada dizajnerica Desire Crnković izrađuje jedinstven i unikatan nakit kojeg obožavaju sve žene koje vole lijepe i kreativne modne dodatke tzv. Fensice. Fensice su malene ovčice, unikatno izrađene, svaka sa svojom odjećom i obućom, sa svojim serijskim brojem i pečatom, dizajnirane u tri dimenzije uglavnom kao ogrlice, narukvice, broševi ili u dvije dimenzije kao crteži tiskani na odjeci i raznim predmetima. Radi se o slatkim ovčicama koje su obučene moderno i Fancy.

Desire Crnković
Desire Crnković
 

Iako ih je dizajnerica radila i prije devet godina, sa Fensicama sve je počelo krajem veljače 2010. godine, jednostavnim otvaranjem Fan stranice na Facebook-u i predstavljanjem stranice www.fensice.com.

Dizajnerici Desire uvijek su se sviđale ovčice, te je još od malena skupljala sve s njihovim slikama. Fensice su ručni rad i dizajnerica vodi brigu i o najsitnijim detaljima kao i o kvaliteti svih komponenti. Tijekom izrade koristi samo ruke i prste, bez alata i bez kalupa. Svaka pojedina Fensica je unikatna, strpljivo i precizno rukom izrađena.

Fensice stars collection

Fensice Diamond collection

Boje koje prevladavaju i koje su već prepoznatljive za Fensice su: nježno roza i boja lavande što se može i vidjeti po kolekcijama Fensica - to su ujedno i najdraže boje same dizajnerice. Ono što je posebno kod Fensica je što ne postoji poseban profil osobe koje nose Fensicu, Nose ih bebe od 10 mjeseci do žena od 60 godina. Sve one se zaljube u Fensice na prvi pogled. Fensice su namijenjene djevojčicama, djevojkama i ženama svih dobi. Svima koje u sebi imaju osjećaj vječnog djeteta.

Fensice Diamond plus collection

Fensice punk rok collection

Najpoznatije vlasnice Fensica iz Hrvatske su Kristina Šalinović, Helena Šopar, Tajana Lisičar, Sarah Josipović, Nives Celsius, Simona Gotovac, Ines Preindl, Ivana Kindl, Maja Uremović.

Fensice sort collection

Fensice crash collection

Modni-dodaci-fensice

Fensice modni dodaci

Komentari