Top Anti-Age sastojci u njezi kože

Kada se radi o anti-age tretmanima neki bi se mogli odlučiti za operaciju, a neki se okreću prirodnim metodama.

Ako znate što su osnovni elementi koji mogu obnoviti vaš ten i spriječiti bore, možete uštedjeti vrijeme, novac i najviše od svega svoje živce. Saznaj više o sastojcima koje se mogu naći u anti-age proizvodima.

Zeleni čaj - je dobro poznat kao sastojak koji ima umirujući i ozdravljajući efekt, zeleni čaj igra važnu ulogu u anti-age procesu. Znanstvena istraživanja pokazala su da zeleni čaj ima obnavljajući efekt. Korištenjem proizvodi koji je bogat zelenim čajem, kao i dnevni unos ovog pića može jamčiti postupno smanjiti pojavu ranih bora. Sastojci zelenog čaja povećavaju elastičnost i očuvanje vašoj koži.

Sastojci antiage

taramara78/Shutterstock.com

Vitamin C - Ovaj sastojak povećava proizvodnju kolagena, koji je od vitalnog značaja da bi se izbjegle bore i stanjivanje kože. U našem ga organizmu ima podosta, ali ako želimo pojačati njegu našu kože možemo dodati neke proizvode bogate hranjivim tvarima za svakidašnju njegu kože. Vitamin C djeluje kao antioksidant i pruža zaštitu od štetnih čimbenika.

Koenzim Q 10 - Smatra se jednim od najjačih sastojaka protiv starenja. Ima puno funkcija, međutim: koenzim Q 10 štiti naš ten od prirodnih i umjetnih utjecaja koji loše utječu na našu kožu. Ima sposobnost da pojača količinu kisika u tkivima. Pogledajte deklaracije pronaći ćete proizvode bogate ovim popularnim sastojcima koji se koriste u modernim vremenima u kozmetičkoj industriji.

Vitamin A (Retinol) - Ovaj vitamin se često koristi u proizvodnji anti-age proizvoda zbog svoje sposobnosti da poveća proizvodnju kolagena u vlaknima. Osim toga on također ima i eliminirajući efekt, uklanja mrtve stanice kože i otrove iz tijela. Smanjuju nastanak bora i strija. Retinol se može naći u većini proizvoda protiv bubuljica.

Alpha Hydroxy Acids -Također poznat kao AHA imaju svojstvo da uklone bore s površine naše kože. Toniranja i čišćenja su samo neke od njihovih prednosti. Njihovi sastojci također mogu poboljšati teksturu naše kože. Čineći ga iznimno otpornim na štetne faktore. Koristi se ne samo protiv starenja, nego i za tretiranje problematične sklone prištićima.

Komentari