Top Anti-Age sastojci u njezi kože

Kada se radi o anti-age tretmanima neki bi se mogli odlučiti za operaciju, a neke se okreću prirodnim metodama.

Ako znate što su osnovni elementi koji mogu obnoviti vaš ten i spriječiti bore, možete uštedjeti vrijeme, novac i najviše od svega svoje živce. Saznaj više o sastojcima koje se mogu naći u anti-age proizvodima.

Zeleni čaj
Dobro poznat kao sastojak koji ima umirujući i ozdravljajući efekt, zeleni čaj igra važnu ulogu u anti-age procesu. Znanstvena istraživanja pokazala su da zeleni čaj ima obnavljajući efekt. Korištenjem proizvodi koji je bogat zelenim čajem, kao i dnevni unos ovog pića može jamčiti postupno smanjiti pojavu ranih bora. Sastojci zelenog čaja zbog koje se poveća elastičnost i očuvanje mladost vašoj koži:

Vitamin C

Ovaj sastojak povećava proizvodnju kolagena, koji je od vitalnog značaja da bi se izbjegle bore i stanjivanje kože. U našem ga organizmu ima podosta, ali ako želimo pojačati njegu našu kože možemo dodati neke proizvode bogate hranjivim tvarima za svakidašnju njegu kože. Vitamin C djeluje kao antioksidant i pruža zaštitu od štetnih čimbenika.

Koenzim Q 10

Smatra se jednim od najjačih sastojaka protiv starenja. Ima puno funkcija, među tim: koenzim Q 10 štiti naš ten od prirodnih i umjetnih šteta. Ima sposobnost da pojača količinu kisika u tkivima i visoki antioksidant efekt. Pogledajte etikete pronaći ćete proizvode bogate ovim popularnim sastojcima koji se koriste u modernim vremenima u kozmetičkoj znanosti.

Vitamin A (Retinol)

Ovaj vitamin se često koristi u proizvodnji anti-age proizvoda zbog svoje sposobnosti da poveća proizvodnju kolagena u vlaknima. Osim toga on također ima i eliminirajući efekt, uklanjanju mrtve stanice kože i otrove iz tijela. Smanjuju nastanak bora i strija. Retinol se mogu naći u većini proizvoda protiv bubuljica, pogledajte proizvode koje sadrže ove sastojke u vašoj lokalnoj trgovini.

Alpha Hydroxy Acids

Također poznat kao AHA imaju svojstvo da uklone bore s površine naše kože. Toniranje i čišćenja su samo neke od njihovih prednosti. Njihovi sastojci također mogu poboljšati teksturu naše kože. Čineći ga iznimno otpornim na štetne faktore. Koristi se ne samo protiv starenja, nego i za tretmane kože i problema sa bubuljicama.
 

Komentari