Parfemi za sva godišnja doba - uskladite miris i raspoloženje

Odabir parfema može biti kompliciran i zbunjujuć. Vaš miris može reći mnogo o tome tko ste - da li ste sramežljivi ili romantični.

Neke žene odaberu jedan parfem s potpisom i nositi ga stalno, bez obzira na godišnje doba ili prigodu. Druge žene više vole imati veći izbora parfema u svojoj zbirci i izabiru određeni miris po njihovim raspoloženju ili određenim povodom. Nema standardnih i jednostavnih pravila u vezi sa parfemima, ali ipak određene žene same definiraju koji su im parfemi za pojedine prigode.

Parfemi reagiraju na okoliš i drugačije se ponašaju ovisno o dobu godine.

 

Ljetno doba
Pleasures Exotic Estee Lauder U vrućim ljetnim vremenima vaš parfem će brzo izgubi intenzitet. Da bi što duže zadržali miris preporuča se korištenje parfema sa svježim i prozračnim notama, te češće nanošenje. Ljeto je savršeno vrijeme za cvjetne mirise ili mirise citrusa.

Prijedlog: Pleasures Exotic, Estee Lauder

 

Zimsko doba
Chanel AlureHladni zimski zrak pospješuje da vaš parfem reagirati suprotno ljetnim vremenima duže traje i sporije gubi intenzitet. Zima je idealno vrijeme da odaberete bogatije, punije mirise. Tijekom zimskog razdoblja preporučaju se mirisi kao mošus, bogato začinjene note savršeni su dodatak zimskoj garderobi.

Prijedlog: Allure, Coco Chanel

 

Proljeće je u zraku
Parfem FerreProljeće i jesen su prelazne sezone i vaš parfem bi to trebao odražavati. U proljeće smo okruženi podsjetnicima za novi život, miris vašeg parfema bi se trebao pridružiti ovom slavlju. Pokušajte odabrati lagani cvjetni miris ili miris citrusa i izrazite veselje buđenja.

Prijedlog: Lei Her, Gianfranco Ferre
 

 

Jesenski mirisi
Dolce&GabbanaU jesen, parfem bi trebao odavati raspoloženjem prekrasnih zlatnih boja jeseni. To je pogodno vrijeme za početak prelaska između prozračnih ljetnih parfema na bogatiji, punije note prikladne zimskoj odjeći. Parfemi sa notom cimeta savršeni su za jesen. Možete pojačavati intenzitet mirisa kao što vrijeme postaje hladnije.

Prijedlog: La Lune, Dolce & Gabbana

 

Prilagodite vaš parfem prigodi
Također možete prilagoditi vaš izboru parfema za određenu prigodu. Bez obzira što radite, lagani miris parfema može pojačati dojam onima koji su oko vas.

Prijedlog: Omnia Crystalline, Bvlgari

 

 

U uredu
Incanto CharmsZa svakodnevnu primjenu u uredu odaberite prozračne lagane mirise. Cvjetni i voćni mirisi su lakšeg intenziteta. Mnogi ljudi imaju jake alergije i osjetljivost na parfeme, kombinacija mnogo različitih parfeme mogu dovesti do glavobolje ili mučnine.

Prijedlog: Incanto Charms, Salvatore Ferragamo

 

Vjenčanja i proslave
Svadbe i druge svečanosti savršene su prigode za nositi svoje omiljene parfeme. Opet, međutim, ne zaboravite da će biti prisutne mnoge žene sa različitim mirisima. Preporuča se nanošenje više puta u manjim količinama.
 

Prijedlog: Women, Hugo Boss

Komentari