L’Eau Ambree, Prada novi parfem

Prada je jedno od najvećih imena u modnoj industriji, svoj ugled je stekla brojnim uspješnim kolekcijama.

Prada je jedno od najvećih imena u modnoj industriji, svoj ugled je stekla brojnim uspješnim kolekcijama. Iz sezone u sezonu, Prada impresionira svakoga. Nije niti čudo jer sve što izbace na tržištu pobudi veliko zanimanje. Lansirali su novi parfem L'Eau Ambrée, Prada koji također pobuđuje veliki interes.

Prada parfemPrada puder

Prada s parfemom L'Eau Ambrée nastavlja u svom prepoznatljivom stilu od vrhunskog stručnjaka Daniela Andrier, koji je također stvorio Lancôme Attraction, Armani Prive Pierre de Lune, te parfeme za Gucci, Guerlain, Valentino i Yves Saint Laurent.

Prada

L'Eau Ambrée dolazi u prilično minimalističkom, jednostavnom, elegantnom i atraktivnom pakiranju, odražavajući potpis Prade. Miris dolazi u bočici od teškog i masivnog tamnog stakla, sa zlatnim ispisom imena na samoj bočici.. Sastavne note su mu jantara, limun, pačuli, vanilija, mandarine i gardenija jasmina.

Prada leauambree

Ovaj elegantni, cvjetnim i profinjen miris dolazi u deluxe izdanju koje sadrži 80 ml boca, ali i u standardnim bočicama: 30, 50 i 100ml EDP, Prateći asortiman uključuje kupku i gel za tuširanje 200ml, losion za tijelo, kremu za tijelo, te puder za tijelo.

Komentari