Novi proljetni parfemi

Proljeće se laganim koracima približava, a s njim i prvi mirisni „vjesnici “ proljeća. Istina je da su posljednjih...

Proljeće se laganim koracima približava, a s njim i prvi mirisni „vjesnici “ proljeća. Istina je da su posljednjih godina parfemi, uistinu procvali najrazličitijim kombinacijama mirisa, dizajneri su se trudili od parfemske bočice načiniti originalne skulpture, a kreatori mirisa da spoje mirisne note u jedinstven parfem.

Novi mirisne note su profinjene, osvježavajuće i smirujuće, ali i dalje imaju snažnu poruku kojom bude emocije i potiču želju. Želja novih kreatora parfema je probuditi pozitivne osjećaje, potaknuti romantično raspoloženje, dati jednu dozu zavodljivosti…

Koliko god mirise koristimo kao poruku koju želimo odaslati drugima, oni nam i te kako služe da zadovoljimo vlastita osjetila i jednostavno uživamo u mirisu kojeg nosimo. Upravo zahvaljujući preciznom slaganju mirisa, neki su parfemi opstali i oduprli se zaboravu u prebogatom svijetu mirisa.

Svaka nova proljetna sezona donosi pregršt novih parfeme, iz velikog mnoštva izabrali smo neke koji će sigurno obilježiti proljeće 2011.

Parfem Blumarine Bellissima
Blumarine-Bellissima

Parfem Burberry Sport

Burberry Sport Ice

Parfem Ferragamo Attimo

Salvatore Ferragamo Attimo

Parfem YSL Bell d'Opium

YSL Bell d'Opium

Parfem Jimmy Choo

Parfem Jimmy Choo
 

Komentari