Parfemi za jesen 2011.

Sve žene vole lijepo mirisati i svaka od nas nosi parfem na svoj način i iz različitih razloga. Parfemi predstavljaju odraz naše osobnosti ili unutarnji svijet.

Sve žene vole lijepo mirisati i svaka od nas nosi parfem na svoj način i iz različitih razloga. Parfemi predstavljaju odraz naše osobnosti ili unutarnji svijet. Neke od nas odaberu parfem koji opisuje njihovo trenutno stanje duha i koji im u tom trenutku odgovara. Donosimo vam listu parfema koje bi vam preporučili za jesen 2011.

 

 

Love Eau Intense, Chloe
Love Eau Intense Chloe je novi miris za žene nasljednik prošlogodišnje verzije Love Chloe, nešto intenzivnijeg mirisa od Love Chloe. Glavne note ovog parfema su: iris, zumbul, jorgovan, mošus, vanilija. Bočica je klasičnog dizajna s nježnom kombinacijom ružičaste i metalik zlatnih tonova.

 

 

jil-sander-eve

 

Eve, Jil Sander
Parfem Eve od Jil Sander ima iznimnu moć privlačenja muškog spola, jer sadrži u svom mirisu jednu senzualnu, ženstvenu i zavodljivu crtu. Kombinacija grejpa, crvene ribizle, ruže, jasmina, ljubičice, kašmirovogo drveta i pačulia daje jednu posebnu neodoljivu kombinaciju.

 

 

 

Tresor Midnight Rose Lancome

 

Tresor Midnight Rose, Lancome
Prvi miris Anne Flipo za Lancome otkriva tajne noći najromantičnijeg grada na svijetu, Pariza. Romantičarski duh ovom parfemu daje kombinacija nota maline, ružičastog bibera, jasmina, božura, ruže, vanilije, cedra i mošusa.

 

 

Escada Especially

 

Especially, Escada
Na tržištu se pojavio novi Escada parfem pod nazivom Especially, to je novi cvjetni parfem za samouvjerenu i glamuroznu ženu. Parfem Especially inspiriran je mirisom jutarnje rose na laticama ruže. Glavne note ovog parfema su kruška, ruža i mošus.

 

 

Versace Yellow

 

Yellow Diamond, Versace
Sljedeći parfem iz dizajnerske linije Versace je Yellow Diamond, novi cvjetni miris za žene iz iste serije kao i Versace Crystal Noir (2004) i Versace Bright Crystal (2005). Yellow Diamond je lagan i senzualan. Yellow Diamond sadrži mirisne note limuna, kruške, narančinog cvijeta, frezije, mimoze i mošusa.

 

 

 

Komentari