haveseen/Shutterstock

Pet komada Zarine nove kolekcije koje morate imati!

Nova je Zarina kolekcija već online. SS17 izgleda poprilično dobro, a mi smo odabrali onih pet statement komada koji su nas oduševili!

U modnom se svijetu stvari planiraju unaprijed - puno više nego što mislimo. Već se sada planira i stvara nova kolekcija za jesen i zimu 2017/2018. Upravo tako, u Zaru je već stigao dio nove kolekcije za proljeće i ljeto 2017. Odabrali smo pet komada koji su nas oduševili i odlučili smo ih objediniti u ovom članku.

Definitivni su hit predstojeće modne sezone ove baršunaste tamnoplavosive salonke s trakicama koje se vežu oko gležnja. Mi smo se zaljubili u njih, a sigurni smo da ćete i vi.

Ova oversized cvjetna košulja zasigurno će biti komad koji će se naći u ormarima svih hrvatskih, ali i svjetskih trendsetterica. Uostalom, tko ne bi volio imati novu verziju klasične bijele košulje u svom ormaru?

Koža nastavlja biti važan dio svih kolekcija i osnova velikog broja odjevnih predmeta, kako u 2016., tako i u 2017. godini. Nije ni čudo što nam je ova kožna haljina sa zakovicama odmah zapela za oko.

Haljine, majice i košulje koje su otvorene na ramenima ili takozvane cold shoulder majice (košulje ili haljine) bile su hit u 2016., a kako vidimo, bit će i u 2017. godini. Nas je ova cold shoulder kremasto smeđa majica zainteresirala zbog toga što je pomalo drugačija od onoga što se moglo vidjeti u trgovinama do sada.

Za kraj vam donosimo ovu zlatnu bowling mini torbu koja pristaje gotovo uz svaku odjevnu kombinaciju te se može nazvati modernim klasikom! 

Svi navedeni komadi mogu se naručiti preko web stranice Zare, a sigurni smo da su neki od njih već i u trgovinama! Nadamo se da će se nova kolekcija svidjeti vama koliko i je i nama.

L. K.

Komentari