Novi parfem Roberto Cavalli

Poznati talijanski modni dizajner nas je ugodno obradovao novim parfemom koji nosi ime Just Cavalli. Roberto je poznat po tome što naglašava ženstvenost, što je dokazao i kroz novi miris. Model u reklami za ovaj parfem je kćer Jerry Hall i Micka Jaggera, Georgia.

Poznati talijanski modni dizajner nas je ugodno obradovao novim parfemom koji nosi ime Just Cavalli. Roberto je poznat po tome što naglašava ženstvenost, što je dokazao i kroz novi miris. Model u reklami za ovaj parfem je kćer Jerry Hall i Micka Jaggera, Georgia. Surdnja Roberta i Georgie pokazala se kao pravi uspjeh. Ženstvena Georgia se pokazala idealnim modelom koji svojom ženstvenošću na pravi način prezentira ovaj parfem.

georgia may jagger just cavalli

Miris nas može očarati svojim hladnim, a opet ženstvenim mirisom koji se otkriva kroz cvjetne mirise. Kad jednom nanesete ovaj parfem, teško da ćete se moći odviknuti od njega. Miris je dizajniran tako da nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ugodni spoj cvjeta naranče, cvijeta tahićanske gardenije i nikaragvanskog ružinog drveta očarat će svakoga tko prođe kraj vas. Miris se nalazi u jednostavnoj bočici od ružičastog stakla sa zlatnim poklopcem i Just Cavalli logom daje dodir glamura koji će vam pomoći da sve ostavite bez daha. Ovaj parfem će vam dati dašak stila kojemu svi težimo.

Komentari