Nova kolekcija Christian Dior za proljeće 2012.

Predstavljena je nova Christian Dior kolekcija za proljeće/ljeto 2012. Komadi odjeće iz kolekcije za nadolazeće proljeće jednostavnih su linija, izrađeni od najfinijih materijala.

Predstavljena je nova Christian Dior kolekcija za proljeće 2012. Komadi odjeće iz kolekcije za nadolazeće proljeće jednostavnih su linija, izrađeni od najfinijih materijala.

Ova linija prati liniju tijela i naglašava ljepotu ženskih oblina. Kao i u prijašnjim kolekcijama osjeti se dodir visoke mode koji je već odavno sinonim za svjetski poznati brand Christian Dior.

Christian Dior haljin

Christian Dior crvena haljina

Ova kolekcija nosiva je u svim prigodama, bilo da se radi o svečanoj prigodi ili važnom poslovnom domjenku. Idealna je za poslovne žene koje znaju što žele i jasno pokazuju svoj status.

Christian Dior bijela haljina

U ovoj kolekciji prevladavaju neutralne boje, tek pojedini komadi ističu se žarko crvenom bojom. Naglasak ove kolekcije je na crno-bijeloj kombinaciji s kojom nikad ne možete pogriješiti. Predstavljene su i večernje haljine koje slobodno padaju i lepršaju oko zamamnih ženskih oblina.

Christian Dior kratka haljina

Crvena Christian Dior haljina

Christian Dior suknja

Christian Dior crvena majica

Christian Dior crne hlace

Christian Dior hlace

Christian Dior crno bijela kombinacija

Crna suknja Christian Dior

Christian Dior duga haljina

Christian Dior pepita suknja

Duga haljina Christian Dior

Christian Dior duge haljine

Christian Dior haljina boje pudera

Christian Dior haljine duge

Izvor slika: WWD.com

Komentari