Guess modni dodaci za jesen 2012.

Nova kolekcija Guess dodataka za jesen 2012. je spremna. Svaka žena si povremeno želi kupiti novi modni dodatak koji će joj pomoći da zablista. Poznati modni brend Guess nas je i ove godine ugodno iznenadio novom kolekcijom.

Nova kolekcija Guess dodataka za jesen 2012. je spremna. Svaka žena si povremeno želi kupiti novi modni dodatak koji će joj pomoći da zablista. Poznati modni brend Guess nas je i ove godine ugodno iznenadio novom kolekcijom. Ako želite izgledati savršeno, dodaci iz ove kolekcije su savršeni za vas.

Guess modni dodaci 2012

Kolekcija je ispunjena glamurom koji će vam pomoći da otkrijete sebe, bilo da ste više za upadljive ili pak neupadljive boje.

Guess sat 2012

Guess haljina

Nova sezona je definirana zdravim balansom alternative i klasičnog stila koje donose novi osjet jednostavnom izgledu. Torbice najbolje predstavljaju ovu kolekciju, ali također ni ostali modni dodaci ne zaostaju za njima.

Guess dioptrijske naocale

Guess naocale

Nemoguće je pogriješiti s bilo čime iz ove kolekcije, bezbrojne su kombinacije, te će si svatko naći ono što odgovara njegovom stilu. Svaki od dodataka iz ove kolekcije vašem će izgledu dodati neodoljiv šarm. Guess je također pazio i na uzorke te na materijale. Stoga pronađite nešto za sebe i zablistajte.

Guess torbe 2012

Komentari