Trikovi kako izgledati mršavije

Odjeća može vizalno istaknuti i saktiri određe dijelove tijela. Upravo zbog ovog razloga je važno pravilno odabrati odjeću.

Modni trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu i ponekad je teško držati korak s modom. Određena odjeća ne odgovara svima i stoga bi bilo dobro da ne forsirate nositi ono što vam ne stoji, pa čak i ako je to posljednji krik mode.

Ako ste krupnije tjelesne građe i imate malo više masnih naslaga oko struka, izbjegavajte nošenje uskih košulja i majica. Preporuka stilista za one žene koje imaju nešto više naslaga oko struka šira odjeća poput tunike koja će prekriti nedostatke.

Ako imate uzak struk i široka bedra, trebate izbjegavati majice do struka. Uske majice koje su do struka dodatno naglašavaju razliku između sitnog gornjeg dijela tijela i većeg donjeg dijela. Umjesto toga možete kombinirati majicu sa sakoom koji sežu do pola stražnjice.

Nemojte kupovati odjeću nekoliko brojeva manju samo zato što ste prije mislili da ćete izgubiti višak kilograma. Ta odjeća neće izgledati lijepo i istaknut će sve vaše tjelesne mane.

Odjeća treba biti tamnije boje jer one vizalno „skidaju“ nekoliko kilograma. Vertikalne pruge također daju vizualno mršaviji učinak.

Samo zbog toga što je to hit ove godine, ako vam ne stoji, nemojte odijevati. Umjesto toga odaberite odjeću u kojoj se osjećate dobro i koja ističe vaše tjelesne prednosti, a ne ono što ističe vaše nedostatke.

Najveći ženski adut su visoke pete jer u njima osim što noge izgledaju lijepo učiniti će vas  višima, a samim time i mršavijima.

Komentari