5 savršenih parfema za ljeto 2012.

Svatko od nas želi izgledati i mirisati savršeno. Ako želite mirisati savršeno tokom cijelog toplog ljeta, važno je da parfem kojeg koristite ima lagan i ugodan miris. Odabir parfema varira od osobe do osobe.

Svatko od nas želi izgledati i mirisati savršeno. Ako želite mirisati savršeno tokom cijelog toplog ljeta, važno je da parfem kojeg koristite ima lagan i ugodan miris. Odabir parfema varira od osobe do osobe. Morate sagledati vašu osobnost i izgled prije nego što pronađete odgovarajući parfem. Za vas smo priredili 5 najpopularnija ljetna parfema.

Sunflowers od Elizabeth Arden
Zbog količine dobrih parfema koje je na tržište lansirala Elizabeth Arden, teško je izabrati samo jednog. Sunflower je na vrhu popisa zbog svog laganog i voćnog mirisa. Zrači pozitivom s daškom lubenice, breskve, cvijeta naranče te čaja od ruže (ovo su samo neki od dodataka). Osjećajte se lijepom kao suncokret noseći ovaj miris.

Parfemi-ljeto-2012

Escape od Calvina Kleina
Escape se traži cijelu godinu. Ako želite pobjeći od svih problema koje vam život priređuje, učinite to s ovim parfemom. Escape se preporučuje za duge ljetne dane zbog svoje voćne arome. Svakako bi u svojoj kolekciji trebali imati ovaj miris.

 

Light Blue od D&G
Zapanjujući parfema, neodoljiv, poput radosti življenja to je ono što opisuje Light Blue. Začuđujuće ugodne note donose: živost sicilijanskog limuna, sreća Granny Smith jabuke, spontanosti zumbula. Ženstvene i odlučne note donose: intenzivan jasmin, svježina bambusa, šarm bijele ruže. Ovaj svježi, citrusast i poseban parfem, idealan je odabir za ljetno razdoblje.

Parfemi


Flowerbomb od Victora i Rolfa
Kao što mu ime govori, Flowerbomb ima cvjetne note koje će u vama probuditi osjećaj proljeća i djetinjstva. Lagan i svjež miris je savršen odabir za ljetnu sezonu, za ljetno predvečerje i izlazak u grad.

Romance od Ralpha Laurena
Ništa nije dobro kao ljetna romansa. Ako tražite parfem koji će vam pomoći da se zaljubite, ovaj parfem je pravi odabir za vas. Ovdje je također težište na cvjetnim mirisima koji će probuditi romantičara u vama.

Ralph Lauren

Komentari