Vjenčanice s potpisom Sandre Haddad

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad naziva „Do You believe in fairies?“ za jesen/zimu 2013. i ovaj put ostavlja bez daha.

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad naziva „Do You believe in fairies?“ za jesen/zimu 2013. i ovaj put ostavlja bez daha. Neodoljivo romantične i nježne vjenčanice s mnoštvom cvijeća koje se isprepliće u igri boja i detalja djeluju kao da su ih stvorile šumske vile iz neke najljepše priče.

moderne-vjencanice

vjencanica-Sandra-Hadad

vjencanice

Haljine koje su prozračne, lepršave i jednostavne savršen su izbor za sve djevojke koje se na svom vjenčanju žele osjećati čarobno i posebno, ali i potpuno slobodno i nesputano. Sve haljine su u nježnim pastelnim bojama, modeli variraju od kratkih do romantično dugih, a svaka haljina je nosiva i nakon vjenčanja.

Vjencanice-Sandra-Hadad

vjencanice-za-moderne-mladenke

Cvijeće koje dizajnerica koristi kao glavni detalj na svojim modelima daju njenim kreacijama onu posebnu i čarobnu notu. Koristeći ga kroz sve svoje kolekcije ono je postalo i njenim zaštitnim znakom.

Kreirane za vječne romantičarke Sandrine nestvarno lijepe vjenčanice nesumnjivo će odabrati djevojke koje se žele odmaknuti od klasike i tradicije.

Sandra-Hadad-vjencanice

Fotografije ove vilinske kampanje potpisuje mlada i talentirana fotografkinja Sanja Lydia Kulušić, a modeli su Ena Smajić iz Talia Modelsa i Sara Pukanić.

Komentari