Sanje Lydie Kulušić/Sandra Haddad

Nova kampanja “Do You Believe In Faries?” dizajnerice Sandre Haddad za proljeće 2017.

Svaka nova kampanja “Do You Believe In Faries?” dizajnerice Sandre Haddad sanjiva je i romantična bajka koju s nestrpljenjem iščekujemo,...

Svaka nova kampanja “Do You Believe In Faries?” dizajnerice Sandre Haddad sanjiva je i romantična bajka koju s nestrpljenjem iščekujemo, jer donosi čarobnu kolekciju najeteričnijih haljina koje ste vidjeli. Aktualnu kolekciju, za proljeće 2017., prije nas vidjele su samo krhke šumske vile, vile u koje Sandra vjeruje i za koje stvara neodoljivo nježne haljine.


Lepršave vjenčanice Sandra Haddad

Kreirane za vječne romantičarke, lepršave i lagane vjenčanice Sandre Haddad naglasit će prirodnu jednostavnost svake djevojke i žene koje ih odjenu. Izrađene od najfinije čipke, prozračnog tila i delikatne svile vilinske haljine naglašavaju ženstvenu gracioznost onih koje ih nose. Osobita pažnja posvećena je sad već prepoznatljivim motivima na vjenčanicama Sandre Haddad, cvjetnim detaljima ručno apliciranima na vjenčanice.
“Trenutak kada moje haljine ožive i postanu dio nečije priče je ono što me najviše veseli i podsjeti zašto s toliko ljubavi i pažnje stvaram svoje haljine. To je trenutak kada mi se stostruko vrati ono što sam uložila stvarajući haljinu”, govori dizajnerica Sandra Haddad koja je za proljeće 2017. ponudila neodoljive kratke vjenčanice u kojima će se mladenke osjećati slobodno i spontano čitavu večer, ali i elegantne dugačke u kojima će osjećaj biti jednako prirodan i nesputan.

Sandra Haddad moderne vjenčanice
Sandra Haddad vjenčanice

Uz tradicionalno bijelu, proljeće 2017. donosi nježnu paletu boja u kojima posebno mjesto zauzimaju sofisticirana boja šampanjca kao i sve popularnija boja pudera. Silueta je ženstvena, a kolekciju odlikuje snažan osjećaj nesputanosti, lakoće i prozračnosti. Samu kampanju snimio je već provjereni tim. Ispred objektiva Sanje Lydie Kulušić stala je Sandrina muza Darija Gabrić . Za make up se i ovoga puta pobrinula Mia Bator, a timu se na snimanju pridružilo i maleno janje.

Vjenčanice Sandra Haddad

Za više informacija posjetite www.sandra-haddad.com, Facebook stranicu Sandra Haddad, te Instagram profil Sandra Haddad.

 

Komentari