Savjeti za buduću mladenku

Nervozni ste jer sat otkucava i vaše vjenčanje je iza ugla? Ovdje su neki korisni savjeti za buduće mladenke.

Mlada

Postati nevjesta i mijenjati svoj društveni status iz gospođice u gospođu, velik je korak za većinu žena. Veliki dan je vrlo važan, taj dan ćete biti u centru pažnje, tako da sigurno želite izgledati sjajno i super se osjećati. Većina mladenki paniku počinje osjećati uoči vjenčanja jer želi da sve bude savršeno. Imajte na umu da se uvijek dogode neke iznenadne situacije koje mogu biti riješene s lakoćom i zato se nemojte nervirati. Uživajte u jednom od najvažnijih dana u vašem životu. Da bi bili sigurni da sve funkcionira savršeno uvjerite se u sljedeće:

  • Rezervirajte termin kod frizera dovoljno rano, da si ne stvarate dodatni pritisak
  • Ukoliko sami niste dovoljno vješti u nanošenju makeup-a raspitajte se za dobrog vizažistu. Na tako važan dan, sve mora biti savršeno pa stoga, koja kuna više, biti će dobro potrošena.
  • Istaknite svoje trepavice i obrve. One su jako važne, mogu vam ublažiti crte lica i istaknuti oči što vas čini ženstvenijom i senzualnijom.
  • Dan je dug i nikad ne znate kad će vam zatrebati kozmetika. Budući da ćete biti preplavljeni emocijama, možete uništiti svoj make-up, neka vam vaša kozmetička torbica bude pri ruci.
  • Nosite haljine, make-up i frizuru koja vam se najviše sviđa. Ne morate nositi najnovije trendove u svemu, ako vam se ne sviđa ili ako vam ne odgovara.

Uživajte jer ćete sigurno biti prekrasna mladenka. Zaslužujete da se osjećate posebno na vaš svadbeni dan zato, zabavite se i budite sretni.
 

Komentari