Sherri hilll

Vjenčanica by Sherri Hill

Vjenčanje jedno je od važnijih trenutaka u životu svake djevojke i zahtjeva dugo planirane pripreme kako bi taj dan zasjala poput božice.

To je vrlo lako dočarati haljinom, šminkom, frizurom i cipelama s visokim petama pa se te stvari stavljaju u fokus priprema za vjenčanje. Slike sa vjenčanja bit će uspomene koje ćete čuvati čitav život i sa radošću ih ponovno gledati... Osim vlastitog vjenčanja, vjenčanja najbolje prijateljice ili godišnjica braka baš i nema puno prigoda u životu kad morate zablistati i imati savršen styling.

Duga vjenčanica Sherri hillModerne Sherri Hill vjenčanice
Kratka vjenčanicaduge moderne vjenčanice
Haljine sherri hill za mladenke
 

Sherri Hill je brend koji je za takve prigode baš savršen jer je sinonim za raskošne haljine poznate na svjetskoj, ali i hrvatskoj sceni.
Kolekciju Proljeće 2017. obilježili su lepršavi i ženstveni modeli od kojih se mnogi mogu nositi upravo na vlastitom vjenčanju. Bez obzira je li riječ o dugoj, koktel ili dvodjelnoj haljini, ona kao salivena odijeva ženu bez obzira na njen stas i visinu, a otkriveni dijelovi tijela svaki ovaj model čine još posebnijim.

Kratka vjenčanica Sherri hill

Sherri Hill haljine za vjenčanje
Sherri Hill vjenčanice
Sherri Hill vjenčanja
Vjenčanice moderne
Vjenčanice sherri hill 2017

Modele kolekcije Proljeće 2017. dođite pogledati i isprobati u Sherri Hill u Radničkoj cesti 52, Zagreb.
Za one koji nisu u Zagrebu, informacije o haljinama mogu potražiti na www.sherrihill.com, na FB stranici SHERRI HILL HR ili na brojeve 01 48 36 104, 099 32 10 104.

Komentari