Vjenčanica - koju odabrati?

Boli vas glava od priprema za vjenčanje? Tada trebate nekoliko korisnih savjeta koji će vas voditi da odabira vjenčanice.

Boli vas glava od priprema za vjenčanje? Tada trebate nekoliko korisnih savjeta koji će vas voditi da odabira vjenčanice. Osim boja i tkanina, tu su i drugi čimbenici koji mogu utjecati na vaš izbor. Odabir vjenčanice je jedan od izazovnijih zadataka, te je stoga jako bitno da posvetite dovoljno vremena tom izboru.

Različiti časopisi nude nam beskrajne ponude i vjenčanice najrazličitijih stilova. Ali prilikom biranja vjenčanice najvažnije je da uzmete obzir oblik vašeg tijela, te različite druge čimbenike kao na primjer, da li je vaše vjenčanje u tradicionalnom ili modernom stilu, u kojem je doba godine…

Vjenčanice dolaze u različitim oblicima i stilovima. Puno će lakše biti odlučiti se za vjenčanicu kada imate približno viziju kako bi trebala izgledati vaša vjenčanica iz snova.

Capriroyale

Capri Royale

capriroyale

 

Tkanina također utječe na izgled mladenke, neke mladenke bi mogle imati problema sa teškim i presvijetlim materijalom. Krep i šifon su dosta dobre opcije, ako je vaše vjenčanje tokom toplijeg djela godine.

justin alexander

Justin Alexander

justin alexander

 

Dok oni koji planiraju svoje vjenčanje tijekom zimskog perioda trebali bi razmisliti o baršunu ili teškoj svili koja će im dati dobru zaštitu od hladnog zimskog zraka. Također treba voditi računa da je vaša vjenčanica od lakog materijala koji vam neće otežavati kretanje i koji vas neće sputavati.

sarah danielle

Sarah Danielle

sarah danielle

 

Osim tradicionalne bijele, modna industrija nudi široku paletu boja. Prošli su dani kada su vjenčanice bile isključivo bijele, sada je došlo vrijeme kada žene mogu sebi izabrati vjenčanicu koja im se slaže sa tonom njihove kože, pa čak i kose.

sincerity bridal

Sincerity Bridal

sincerity bridal

 

Brinete se trebaju odlučiti za različite fenomenalne nijanse od čisto bijele , srebrne i ružičaste.
Plavuše bi trebale u obzir uzeti vjenčanice plavo sive pa čak i zlatnih nijansi
Dok crvenokose fantastično izgledaju u krem bojama.

sincerity bridal

Sincerity Bridal

sincerity bridal

 


 

Komentari